Február 27,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tessék mondani, Orbán Viktor 7 pontos programja egészen pontosan mire is garancia?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,001,188 forint, még hiányzik 1,998,812 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt kívánok! Megígérem, hogy ma senkibe nem kötök bele (mondjuk öncélúan belekötni eddig sem szoktam senkibe, ezen nem is tervezek változtatni), nem értetlenkedem a kétharmados műveletlenség plakátokra felkent igénytelen-pongyola manifesztációival kapcsolatban (ha a megcélzott, öntudatosan és keményen bambuló kisembereknek így is jó, fogyasszák egészséggel), hanem. Jó, ezt azért ideteszem, hogy senkinek ne legyen hiányérzete:

Szolid visszafogottsággal megállapítom, hogy már csak kettőt kell aludni. A hollandoknak már egyet se. Az első exit pollok szerint a senki által meg nem választott Európai Bizottság első alelnöke, Frans Timmermans szociáldemokrata pártja (PvdA) szerezhette a legtöbbet mandátumot a hollandiai EP-választáson. És igaz ugyan, hogy az EU-val már évek óta szakítani nem tudó britek Nigel Farage friss Brexit-pártjára szavaztak elsöprő többségben (azt nem tudni, hogy az EP megalakulásakor mi lesz, és felveszik-e még a mandátumukat vagy tök felesleges volt a szavazás), az viszont biztos, hogy Orbán szélsőjobbos holland csodálója, Geert Wilders csúfosan leszerepelt. Pártja, a Szabadságpárt legfeljebb egy képviselővel tud hozzájárulni majd Salviniék szélsőjobbos frakciójához. Nahát. Remélem, a doktorminiszterelnökúr jól van és nem került idegállapotba emiatt.

Arra gondoltam, hogy én vasárnap után sem fogok szakítani ezzel az ezeréves hagyománnyal (mármint az alvással), legfeljebb majd más NER-melódiákra hajtom álomra a fejemet. Egyébiránt a legőszintébb érdeklődéssel várom, hogy ha vasárnap este 7 után (remélhetőleg még éjfél előtt) megállítják a bevándorlást, ahogy azt a kampányban megígérték, akkor vajon leveszik ezt a fülsiketítően bornírt lemezt? Vagy hétfő reggel, Orbán Viktor szétszavazott programjára hivatkozva ugyanonnan folytatják? Ez azért is érdekelne, ha már nagyjából túlestünk egy szénné hazudott választási kampányon (ami tágabb értelemben 2010 óta tart és sejtjük, hogy a háború soha nem érhet véget), van egy kérdés, ami nem hagy nyugodni.

Tudható, hogy Orbánéknak az elmúlt öt évben, vagyis 2014 óta 12 darab demokratikusan megválasztott gombnyomogatója és bomlasztója szívta a levegőt az Európai Parlamentben. Ha a Medián frissmeleg felmérésére hagyatkozunk (de mások is nagyjából hasonlót mértek), akkor az új ciklusban már 13 alattvaló fogja cselekedni ugyanezt. Jó. A 2015-ben tetőfokára hágott menekülthullám óta eltelt mintegy 4 évben a Fidesz, amely köztudottan Európa legsikeresebb pártja (errefelé sikernek számít az, ha valaki olyan szinten heréli ki a törvényeket, a demokráciát és a jogállamot, hogy gyakorlatilag leválthatatlanná válik), amely de facto részt vett az uniós döntéshozásban, annak minden szintjén, amely tagja az uniós klubnak és ott az önfelfüggesztés határát súrolva állítólag magyar érdekeket érvényesített, gyakorlatilag semmit nem ért el. Annak ellenére sem, hogy ahányszor Orbán elment Brüsszelbe a hamuban sült hátizsákjával és az érvénytelen/eredménytelen kvótanépszavazás eredményével, annyiszor jött haza és hirdetett győzelmet. Vagyis legtöbbször nem ért el semmit az uniós asztalnál ülve (azon kívül, hogy a korrupt maffiája kedvére és következmények nélkül lophatta szét évekig a nekik természetesen alanyi jogon járó uniós forrásokat), ám a Kossuth rádió stúdiójában és egyéb állampolgároktól verőemberek révén hermetikusan elszigetelt helyeken a legordasabb pofáraeséseket (lásd: Sargentini-jelentés) is fényes győzelemként kommunikálta. Vagyis mindig úgy győzött, hogy kilátásba helyezte, további harcok jönnek, még nagyobb vesére célzott ütések következnek, mindig nagyobbak, mint az előzőek voltak. Jó.

Tehát ha Orbán Viktor és a Fidesz, szövetségben a romániai és szlovákiai magyar vazalluspártokkal, azaz összesen legalább 16 képviselővel + Morvai Krisztinával, nem volt képes megállítani a bevándorlást – úgy értem, az egész EP-kampányuk annak a kudarcnak a beismeréséről szól, hogy hiába Orbán fingja az Európai Unióban a passzátszelet, a keresztény gyökerei változatlanul veszélyben vannak -, akkor most, hogy a sikeres nemzetegyesítés oltárán a szlovákiai és romániai magyarok elég nagy valószínűséggel EP-képviselet nélkül maradnak (2 szlovákiai + 2 romániai magyar képviselő helyett összesen 0 jut be és Morvai Krisztina is visszavonult), a 13 hogy lesz több, mint a 16-17? Ami 17 darab összefogott kárpát-medencei magyarnak nem jött össze, az 13-mal menni fog? Lófaszt, mama. Főleg úgy, hogy minden előrejelzés szerint a szélsőjobb nem fog akkorát nyerni, amekkorát remélt, Strache is már a kukában landolt. Akkor Orbán Viktor 7 pontos programja egészen pontosan mire garancia (az nem program, hogy olyan képviselők kerüljenek be az EP-be, akik Orbánnak bejönnek!!!)? A kiskorúsított állampolgárok pszichotikus állapotának fenntartásán kívül a világon semmire. Aki úgy szidta-mocskolta éveken át az Európai Uniót, hogy teljes jogú tagja volt az EU minden testületének, de folyton úgy hivatkozott rá, mintha ő kívülálló áldozata lenne az egész uniós létnek, és 5 év után csak annyit tud felmutatni, hogy a modern politikatörténet legdurvább emberkísérletét hajtotta végre, hogy szellemileg-lelkileg árvízkárosult, rettegő, őrjöngő, ökölbe szorult aggyal bizalmatlankodó néptömegek legsötétebb indulatait keltette életre, táplálta és legitimálta, az semmi másra nem garancia, mint arra a mindmeghalunkra, amitől állítólag csak ő tud megvédeni. Erről ennyit. Kapcsolódó tartalom:

El kellene azon gondolkozni, hogy büntetőjogi következményei is legyenek az ilyen pánikkeltésnek.

Ezt egy kormánypárti propagandát fogyasztó kommentelőtől idéztem. Nem a kétszázhúszezredik migránsok-mindmeghalunk-Soros terv-csak a Fidesz tartalom alatt hangzott el, hanem az alábbi gánymunka alatt:

A szocialistáknál ismét elgurult a gyógyszer, újabb alaptalan egészségügyi pánikkeltésbe kezdtek. Az MSZP közleményt adott ki, melyben az egészségügy összeomlásáráról kárognak, kijelentik, hogy az újszülöttek élete van veszélyben, mert már nincs elegendő gyógyszer az országban. Izzadtságszagú demagógiával hozzáteszik azt is, hogy 100 milliók mennek el gyűlöletre, miközben nem marad pénz arra, hogy az újszülötteknek gyógyszer jusson. A hangzatos lázálmot és pánikkeltést az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet sem hagyta szó nélkül, akik közleményben cáfolták a szocialisták kampánykamuját. (PS)

Azon kívül, hogy ITT a dokumentált sztori (nem az MSZP agybaja) baszottul egyetértek, NER-társak! A pánikkeltés egészen pontosan tizedik éve tart. Tegnap például a gazdákban keltett pánikot a vezér, miszerint Brüsszel elveszi a pénzüket és a migránsoknak adja. Hacsak nem szavaznak a Fideszre. Orbán úgy kelti a pánikot, hogy dokumentum bizonyítja, hogy hazudik. Soroljam a Soros-tervtől előre-hátra a többi bűzös összeesküvést? Tényleg a legszebb ideje lenne annak, hogy az egy évtizede hangosan hörgött hazugságoknak és a súlyos nemzeti agykárosodást okozó pánikkeltésnek végre következménye legyen. De nem lesz. Itt nem.

Amikor a mindenki pénzéből fenntartott fideszes párttévé (lánykori nevén: közszolgálati televízió) ott tart, hogy tiszteletreméltó szakértőként idéz egy jogerősen többször elítélt, nem mellesleg szélsőjobbos bűnözőt csak azért, mert az illető Orbánt dicséri, akkor valóban már az is elég nevetséges, hogy a szótárban egyáltalán még benne van a következmény szó. Arra azért így is kellene vigyázni, hogy a Lex Czeglédyvel, azaz a mentelmi jog korlátozásával nehogy tökön szurkálják magukat. Bár ahogy elnézem az uniós pénzek elcsalásával gyanúsított Simonka Györgyöt, aki – mintha mi sem történt volna – az uniós pénzekért felelős államtitkárral hetyeg, hogy hiába az eltüntetett milliárdok, a csávó körei úgy égetik tovább a közpénzt, ahogy nem szégyellik, valójában tökmindegy, milyen törvényt hoznak. Itt büntetőjogi következménye az állampárti korrupciónak egészen pontosan 0.

Ami az intellektuális, morális fölényt hordozó, szellemileg-erkölcsileg világító fideszes hátországot illeti: ott vannak a Bagi-Nacsák, a szekundér szégyenérzetet életre keltő országimázsról gondoskodó, artikulálatlanul hörgő vadhajtások, és az átmosott agyú, gyűlölettől eltorzult fejű kisemberek tömött sorai. Nem baj, így sem szabad feladni a reményt, hogy talán mégsem a farok csóválja a kutyát. Részemről tisztelet a hollandoknak, amiért a bűzös fasizmus-nacionalizmus-populizmus kombója helyett a normalitásra szavaztak. Lehet követni a példájukat! Akármekkorát nyer (vagy nem) a Fidesz vasárnap, Európa késve ugyan, de talán valóban felismerte, hogy kikkel áll szemben. Akárhogy hisztizik minden kritikára Kovács Zoltán vagy Szijjártó Péter és akárhány testőr védi is Orbánt attól, hogy ne kelljen válaszolnia a magyar társadalmat joggal érdeklő kérdésekre. Itt a vége, minden jót, később jövünk!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!