Október 17,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tényleg meg kell állítani

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,091,448 forint, még hiányzik 1,908,552 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! A tegnapinál csak jobb lehet, minden tekintetben. Ha igaz, ma már a Napot is látni fogjuk, a pulóvert is le lehet venni és ha szerencsénk van, ma nem szólal meg a kormánypárt legtahóbb képviselője sem. Igen, már megint Kövér és meggyőződésem, hogy rommá kell beszélni, mindnenhol és mindenkinek erről kell beszélni, mert tudnia kell mindenkinek, a fideszeseknek is, hogy mindent ők sem engedhetnek meg maguknak. Még Kövér László főbunkó sem engedhet meg magának mindent. Akkor sem, ha végtelenül buta és határtalanul rosszindulatú és akkor sem, ha homofób. Egyik tulajdonság sem menti a másikat, azonban külön-külön is elég lenne bármelyik, hogy egy életre eltakarodjon a politikából és a közéletből. Mármint egy normális országban.

Tegnap annyi történt még Kövér szörnyű kijelentései után, hogy az IKEA nem állhatta meg szó nélkül a kirekesztő, gyűlöletkeltő kijelentést. Pénzért még az életben nem került be senki a Szalonnára, de ingyenreklámra simán hajlandóak vagyunk ebben az esetben.

A poszt alatti hozzászólások adnak némi reményt, hogy mégsem olyan szar hely ez az ország.

Ehhez szorosan kapcsolódva máris egy újabb ingyenreklámmal szolgálok. A nyolcaska főszerkesztő-helyettese úgy megvédte Kövér Lászlót, hogy az ellensége sem jobban. Sajnos nem másolhatom ide a szöveget, a szerző nevét sem merem leírni, ugyanis most olvastam el a szerzői jogi nyilatkozatukat és minden betű le van védve. Én meg nem szeretném, ha levágnák a kezemet esetleg, mert ha holnap Szájer belevési az alaptákolmányba hogy azt is lehet, akkor majd azt is lehet. Virágnyelven mondom, jó? A nagyonnyolcaskán a kicsiember helyettese azt írta, hogy Kövér László nem is pöcegödör, mert csak azt mondta, ami az alaptákolmányban (amit a Fidesz tákolt) le vagyon írva. Az IKEA meg ne dumáljon, mert mindannyian nácik, mivel a cég alapítója a svéd náci párt lelkes támogatója volt valamikor, de már nem él. Pöpec. Ennyire szervilis barom akkor sem tudnék lenni, ha nagyon megfizetnének.

Persze változatlanul dübörög a fideszes választási úthenger. Ez a mostani EP választás a világon a legfontosabb, soha nem volt, nem van és nem is lesz ennél fontosabb. Franciaország már elesett, a franciák soha többé nem élhetnek úgy, mint őseik (ezt történetesen Semjén Zsolt hirdette ki Kaposváron), de mi még igen. Ehhez persze feltétlenül a Fideszre kell szavazni és a mostani voksolás a dédunokáink életét is meghatározza majd. Semjén – mert nem csak szép, hanem végtelenül okos is – elárulta, miért dől most romba Európa.

a balliberális erők kétszáz évvel ezelőtt két célt tűztek maguk elé, a keresztény civilizáció lerombolását és a nemzetállamok lerombolását. Mivel  erre önmagukban nem voltak képesek, úgy gondolkodtak, ha behoznak tömegeket, például a kereszténységgel szemben álló muszlimokat, balra szavazó szavazótáborra tesznek szert. Ez azonban nagyon veszélyes, mert egy bizonyos tömeget elérve saját pártot alapítanak, ők lesznek a mérleg nyelve, s meghatározzák az ország életét – hangsúlyozta.
    Szavai szerint nyilvánvaló, hogy a tömeges migráció okozati összefüggésben van a bűnözéssel, a párhuzamos társadalmak kialakulásával, így kultúránk, az identitásunk, a hagyományaink, az életformánk kerül veszélybe. (MTI)

Tehát már kétszáz éve is ezen dolgoztak a balliberális erők. Persze biztosan Soros György is, de ezt nem említette Semjén. Talán attól tartott, hogy nem hiszik el még a szektatagok sem. Kétszáz éve fondorkodnak tehát a balliberálisok, azóta hozzák befelé a migránsokat nagy erőkkel, hogy azok majd rájuk szavazzanak a választáson.

A Fidesz soha nem vette félvállról a választásokat, bármiről is szóltak. De ennyi baromságot emlékeim szerint még nem hordtak össze. Ebből nekem két dolog nagyon világos. Az egyik, hogy a nagyon hülyéket célozták meg, mert közepesen normális ennyi ökörséget nem hisz el. A másik, hogy az életükért futnak. Ez érthető is, mert minden mandátumra égető szükségük van. Ahogy most kinéz, külhoni magyar pártok jelöltjei nem nagyon fognak bejutni az EP-be. Mióta a Fidesz áttrappol minden határon és teljes mellszélességgel segít a külhoni magyar pártoknak (például az RMDSZ-nek), azóta erősen visszaszorult a támogatottságuk. Márpedig az EP-be jutó külhoni magyar képviselők a Fideszt erősítenék, de ha nem lesznek, akkor nemhogy nem erősítik, hanem Orbán Viktor brigádja komoly veszteségeket fog elszenvedni. Komoly erővesztés lehet a vége, ezért most valában élet-halálkérdése, hogy Magyarországról a lehető legtöbb képviselő jusson be az EP-be narancssárgában. Mármint a Fidesz számára élet-halál kérdése, nem az ország számára. Vagyis de, számunkra is nagyon fontos, hogy minnél kevesebb fideszes jusson be. Mert ha nem sikerül visszaszorítani ezt a bandát, akkor igaza lesz Semjén Zsoltnak: még a dédunokáink életét is tönkreteszik.

Fussunk neki a hét utolsó munkanapjának. Napsütés, madárcsicser, homofóbia, szélsőséges idiotizmus, uszítás. A magyar mindennapok velejárói. Hamarosan jövünk az első beszólással, addig egy kis zene.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!