Január 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Teljes elmebaj, ismét

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 938,299 forint, még hiányzik 2,061,701 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha Honfoglalás 2000 közlemény, akkor nem szükséges semmiféle kommentár. Olvassák önök is eme nagyszerű egyesületnek a kezdeményezését:

Október 23-án emlékezünk az 56-os forradalmi eseményekre, ám a liberalizmus áldozatairól megfeledkezünk. 2006. október 23-án az évfordulót ünneplő, hazafelé tartó békés tömegre – Gyurcsány miniszterelnöksége alatt – rárontott a rendőrség, többeket súlyosan bántalmaztak.
Ez a tragikus esemény, bátorítást adott a balliberális hatalom-gyakorlóknak: általános  támadást indítottak a megfélemlített magyar társadalom ellen. Engedetlenségre, a drogok használatára biztatják a fiatalságot, elnézőek a bűnözőkkel szemben, rombolják nemzeti kultúránkat, a közerkölcsöt, szexuális szabadosságot hirdetnek.

Gazdasági liberalizmusuk kiszolgáltatja idegen érdekeknek a nemzeti vagyont. Egymás ellen fordítják a különböző nézeteket valló embereket, lázítják a cigányokat, a határon túli magyarokat, megosztják a társadalmat, támadásaik (sajnos) megértésre találnak a műveletlen, lumpenek körében. Eötvös, Deák, Kossuth nemzeti liberalizmusát megtagadják, a nemzetellenes neoliberalizmus diktatúrájára törekednek. Az EU-ban támadják hazánkat, szankciókat követelnek Magyarország ellen.

Hazaárulók!

A Honfoglalás 2000 Egyesület kezdeményezi, hogy október 23-án (vagy egy másik napon) emlékezzünk a liberalizmus áldozataira is! (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!