Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tarlós István, Budapest megmentője

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz ismét megszólalt Karácsony ügyében. Szerintük ugyanis a főváros vélhetően szintén csak az övék, ezért annak vezetésére senki másnak nincs joga, aki erre vetemedne, az alkalmatlan. Arról már nem is beszélve, hogy őket – mármint mindenkit, aki nem fideszes – nem Budapest, hanem a hatalmi osztozkodás vezérli elsősorban, ami marakodáshoz vezet. A Fidesz ismét a szivárványkoalíció szót előkapva a kalapból, próbálja meg lejáratni az ellenzéki összefogást. Kiderült ugyanis, hogy a hat ellenzéki párt közösen támogatott jelölteket indít az összes budapesti kerületben, vagyis a Fidesz gondba kerülhet.

Erre érkezett ez a válaszreakció, aminek végén azt is elmondják, hogy ha Karácsony lesz az új főpolgármester, úgy semmibe vész Tarlós István eddigi eredménye. A budai vár kiosztása a NER számára, valamint Tiborcz István felvirágoztatása is. Hát mi lenne velünk ezek nélkül?

Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan a főváros vezetésére, még egy kerületet sem tud vezetni, a többieket meg csak a hatalom és a pénz érdekli – közölte a Fidesz pénteken az MTI-vel.

A párt arra reagált, hogy Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: hat ellenzéki párt, az MSZP, a Párbeszéd, a DK, a Jobbik, az LMP és a Momentum megállapodott arról, hogy az őszi önkormányzati választásokon közösen támogatott jelölteket indítanak az összes budapesti kerületben.

A Fidesz ezzel kapcsolatban közölte: az ellenzéki pártokat nem Budapest, hanem a hatalmi osztozkodás vezérli, “a háttérben marakodnak, egymást és még Karácsony Gergelyt is átvágják”.

“Ez a szivárványkoalíció a teljesen alkalmatlan Karácsony Gergellyel, Gyurcsányékkal, a szocialistákkal, a Jobbikkal, a momentumosokkal, az LMP-sekkel egy napot se lenne képes együtt dolgozni a fővárosért” – fogalmaztak Hozzátették: alkalmatlanságukkal és hatalmi marakodásukkal együtt tennék tönkre mindazokat az eredményeket, amelyeket Budapest az elmúlt években Tarlós István és a kormány közös munkájával elért. – MTI

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!