Március 1,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szolgai alázat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,510,728 forint, még hiányzik 489,272 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez a baj a pártközpontból irányított propagandával. Ha egyszer elindult az utasítás, hogy kit és hogyan kell ócsárolni, azt a szorgos napszámosok akkor is végre fogják hajtani, ha már közben változtak a dolgok, és többet ártanak, mint használnak. Az külön vicces, hogy annyi saját szöveget sem tehetnek a közleményekbe, amitől az egy kicsit más lenne, mint a többi. Üvölt az összes ilyenről, hogy valaki megírta, szétküldte a pártmédiának, azok pedig szolgai alázattal, majdnem szó szerint lehozzák. Közben próbálnak úgy tenni, mintha nem sablonszöveg lenne, hanem ők találták volna ki. Nagyon vicces. Főként, amikor ennyire a sor végére kerül valamelyik, mint a CÖF. Gáz lehet utolsónak elmondani azt, amit előttük már ötvenen elmondtak.

Mindennél csak az a viccesebb, amikor valaki mégis némi saját hangot próbál belecsempészni a propagandaanyagba. Akkor fordulhat elő, hogy ilyen érdekes mondatok kerülnek nyilvánosságra:

aki nem oltatja be magát, tudatlanul is kézbesíti szülei, nagyszülei életét veszélyeztetve, az esetleges halált. Mocskos kétszínűség ez, amely politikai vírusként elpusztíthatja a magyar emberek pártérdekek nélküli, gazdaságban végzett munkájának gyümölcseit.

Még próbálom megemészteni a dolgot, mert nem teljesen világos, hogy az éltes tagokból álló CÖF prominensei a nagyszüleiket féltik, vagy a pártérdek nélküli gazdaság gyümölcseit. Az nem saját ötlet, de az összes ilyen közleményben rendkívül szórakoztató, hogy már meg a vírus miatt nem lehet ellenzékben politizálni. Eddig csak az árvíz, az aszály, a különféle vallási- és állami ünnepek szolgáltak apropóként az ellenzékben politizálás tilalmára, mostmár a járvány is. Eddig a bejglisütés és a szeretet ünnepére való készülődés miatt nem volt szabad kritizálni a kormányt, most a vakcina érkezésének öröme miatt nem szabad.

Egyetlen elfogadható indokom van arra, hogy miért teszem ide ezt a közleményt: egyszerűbb lesz előkeresni. Mondjuk mához másfél évre.

Polgáraink szabadon dönthetnek, hogy elfogadják-e a koronavírus elleni védőoltást. A hírek szerint több gyártó oltóanyagából is válogathatunk. Az egyesült ellenzéki pártok többsége, túllépve az egészségügyi szaktudósok autentikus állásfoglalásán, arra biztat tisztán politikai érdekből, hogy az életeket mentő vakcinát ne használja fel a lakosság.

  Hétköznapi nyelvre lefordítva, aki nem oltatja be magát, tudatlanul is kézbesíti szülei, nagyszülei életét veszélyeztetve, az esetleges halált. Mocskos kétszínűség ez, amely politikai vírusként elpusztíthatja a magyar emberek pártérdekek nélküli, gazdaságban végzett munkájának gyümölcseit.
A CÖF-CÖKA az értelemre apellál. A koronavírus közös ellenség, amely gazdaságunkat, társadalmunk minden tagját egyformán támadja. Az ellenzék egyesülésével akkor kérkedik, amikor végre kézzelfoghatóvá vált a védőoltás. Fontosabb számára az Orbán-kormány józan észt nélkülöző támadása, mint a vakcina érkezésének öröme.
Az egymás életéért felelősséget érzők, ellentétben az egyesült ellenzék sunyiskodásával, nem kívánják a vírus harmadik hullámának pusztító bekövetkeztét. A Krekó-féle ellenzéket inspiráló politikai nyilatkozatokkal szemben életszerű választ adhatunk úgy, hogy beoltatjuk magunkat. A CÖF-CÖKA arra biztatja polgárainkat, hogy a már több százezer regisztrált védőoltást akaró honfitársunkhoz mielőbb csatlakozzunk.
CÖF-CÖKA vezetősége

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány 

MTI-OS

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!