Március 4,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szánalmas banda, kretén propaganda

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 121,609 forint, még hiányzik 2,878,391 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Naponta képes vagyok rácsodálkozni arra, hogy az elnyomórendszerváltás (puszi, Mirtill) után 30 évvel, most, hogy visszatértünk ugyanoda, ahol 30 évvel tartottunk, és még néhány bugyorral annál is mélyebbre, milyen elképesztő professzionálitással működik az egybites állami propaganda. Mutatom a mai nap termését (via MTI):

  • (…) a szocialista párt a hatalom megszerzése érdekében kész feladni korábbi elveit, morális alapértékeit – mondta Rotyis Bálint, a Médianéző elemzője péntek reggel az M1 aktuális csatornán. (február 15., péntek, 8:09)
  • Századvég: az MSZP-szavazók többsége nem ért egyet a Timmermans-féle bevándorláspárti politikával (február 15., péntek, 9:55)
  • Fidesz: a szocialisták megpecsételik szövetségüket a “Soros-lista” első emberével (február 15., péntek, 12:41)

Jó, az már önmagában is kacagtató, amikor a Fidesz körül sündörgő házi szakértők elvekről és morális alapértékekről beszélnek akár saját maguk, akár a gazda politikai ellenségei kapcsán. Elvek, baszki, az, elvek. Mindegy is. Ennél csak az kacagtatóbb, hogy a Századvégbél elfingja magát reggel 10-kor imígyen:

Frans Timmermans, az európai szocialisták csúcsjelöltje által képviselt bevándorlás- és kvótapárti politikát még a saját, baloldali tábora sem támogatja Magyarországon – közölte a Századvég Alapítvány a közelmúltban elvégzett közvélemény-kutatására alapozva pénteken az MTI-vel,

az udvari agytröszt közpénzszellentését pedig a Fidelitas éléről parlamenti kéviselővé kimosakodott Böröcz nevű egyén barlangi trollok szintjén tolmácsolja a köznek, hogy a leghülyébb is megértse:

A szocialisták megpecsételik szövetségüket a “Soros-lista” első emberével.

Mint tudjuk, egy pár hete Frans Timmermans lépett a propaganda szintjén minden oldalról leamortizált Guy Verhofstadt és Judith Sargentini helyére, most őt köpködi és sorosistázza életvitelszerűen az állampárt. Ennyit tudnak, ezt nyomják, mint süket a csengőt, vádaskodnak, rágalmaznak és működik.

A pénteki ügyeletes a Századvég kottájából visítva hörgi, hogy Timmermans és Soros arra készülnek, hogy migránsokkal telepítsék be Európát, mert együtt dolgozták ki azokat a terveket, amelyek a brüsszeli asztalokon hevernek, meg hogy ha az EP-választáson a bevándorláspárti lista győz, akkor mindmeghalunk nagyon gyorsan meg is fogják valósítani ezeket a terveket: a kötelező kvótát, a határvédelem jogának gyengítését, a migránsvízum bevezetését, a migrációt segítő Soros-szervezetek támogatásának növelését, a migránsok pénzelését, a gazdasági migráció legalizálását és a bevándorlásellenes országok megbüntetését. Jó, szép volt, leülhetsz, Böröcz!

Ezúton megzavarnám az elvtársakat és az egyenpropagandát a migránsozásban és finoman jelezném, hogy mindenközben ma Magyarországon alig egy órával ezelőtt körülbelül 40, de inkább 50 autónyi rendőrre volt szükség egy szökött fegyveres rab (ha bárkit megnyugtat: nem migráns) utoléréséhez és ártalmatlanításához. Én már azt se nagyon értem, hogyan képes bárki a törvényszékről lábbilincsben elfutni, a fegyveres őr kezéből a pisztolyt kicsavarni, túszul ejteni, kocsiba ülni és elmenekülni (azért jó hogy a TEK nem szállt be az üldözésbe, mert egymást lőtték volna lábon), de ha már így alakult: nem kellene véletlenül a hülyék hülyének nézése (=ordas migránsozás) helyett kicsit körülnézni a saját házunk táján? Milyen migránsok, milyen Soros és Timmermans, amikor egy fegyveres, bilincses rabba is beletörik a világ legbiztonságosabb országának a bicskája? Ha létezne az a terv, amiről sokadik éve éjt nappallá téve hörögnek és amibe mindenkit belerángatnak, már kő kövön nem lenne ebben a notórius manipulátorok országában.

Szánalmas banda, kretén propaganda.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!