Október 27,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Soltész Miklós mégis miről beszél?

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára Budakalászon közösségi házat adott át. Ebben semmi érdekes nem lenne alapvetően, de az államtitkár olyan beszédet mondott ezen az átadáson, ami minimum felveti a kérdést, hogy akkor Magyarország most háborúban áll épp valakivel?

Soltész olyan igénytelen és elégedetlen külföldiek csoportjáról hadovált, akik féktelen önzésükben pusztítanak, és még az életet sem tartják tiszteletben. Nagyon érdekelne, vajon kire gondolt ez a szent ember? 

A napjainkban pusztító folyamatokat csak összefogással tudjuk megállítani, mivel egyes gazdag országokban élő emberek elégedetlen, igénytelen népcsoportjai féktelen önzésükben pusztítanak, és nem tartják tiszteletben még az életet sem – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön, Budakalászon.

Soltész Miklós a budakalászi Szent Imre közösségi ház átadásán arról beszélt, hogy Szent István király példája ma is kötelezi a magyarokat, mivel meg kell védeniük örökségét, és vissza kell verniünk az országuk, értékeik és kereszténységünk elleni támadásokat. Hozzátette, hogy Magyarország kormánya ezért is támogatja a közösségi épületek megújítását, építését. Ezért támogatta 130 millió forinttal a Szent Imre közösségi ház megvalósítását egy olyan közösségnek, amely méltó utódja azoknak a bátraknak, akik 1963-65 között, a legnagyobb magyarországi keresztényüldözés közepette, templomot mertek építeni Szent István tiszteletére – fűzte hozzá az államtitkár. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!