Január 25,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Sokan fel sem fogják, mennyivel rosszabb hely lett a világ ennek a szörnyetegnek köszönhetően

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,238,423 forint, még hiányzik 1,761,577 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hacsak nem, pedig de: megint hétfő, vagyis kedd, szépjóreggelt kívánok mindenkinek! Egyes helyeken tegnap kinyílott a, kinyílott a hóvirág, ami a 10 centis hó után beköszöntött 7 fokos téli melegben talán nem is annyira meglepő. De még mielőtt felcsapnék meteorológusnak, inkább visszakanyarodok ahhoz, amihez egy árnyalattal talán jobban értek. Ott tartottunk tegnap a nemzeti értelemben vett szellemi leépülés göröngyös útján, hogy azt is tagadni kell, amit normális ember a szemével lát, a fülével hall. Hát igen, Virág elvtárs örök: – Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?! 

Nem is lovagolok a minden oldalról megvédett ifjabb Lomnici szakmai-emberi megsemmisülésének dakota lován, hanem lendülök is tovább. A megboldogult Finkelstein üzlettársának = a Fidesz kampánytanácsadójának parádés vallomása Soros démonizálásáról, a sorosozás globális termékké emeléséről (beleértve minden idők legocsmányabb Fidesz-kampányát) mindenképpen szeretnék pár szót ejteni. Már csak azért is, mert a svájci Magazin nevű lapban megjelent terjedelmes német cikk összefoglalásával és magyar nyelvre fordításával a kolléga (szevasz Andi) elég sokat foglalkozott. Ám miután a 24.hu lehozta az anyagot, a kukában landoltak az erőfeszítései. Nem baj, így legalább több helyről megtudtam a nyilvánvalót.

George Eli Birnbaum az egyetlen ember pillanatnyilag aki pontosan tudja a választ arra, hogyan lett a világ egyik legismertebb filantrópusából a világ egyik leggyűlöltebb embere. Szerencsénkre ezt el is mesélte a Magazin újságírójának. Ő hozta össze a Soros-narratívát mentorával, a 2017-ben elhalálozott Arthur J. Finkelsteinnal – aki nem mellesleg a Habony nevű munkanélküli gipszfaragóval alapított közös céget Londonban, amit halála után a szipákolóművész megörökölt. Mellbevágó a legilletékesebb pofájából hallani, olvasni, hogy miként lett egy ordas hazugságból politikai kampánytéma, hogyan jelölték ki az ellenséget, hogyan építettek köré egy véres gyűlöletpropagandát, és egyáltalán, hogy miként ment át – mint kés a vajon – Finkelstein sötét, gátlástalan zsenialitása Orbánék erkölcstelenségén. Persze Schmidt Mária NER-ideológus és történelemhamisító is kellett a sikerhez, az elnyomott, az örök áldozat szerepében tetszelgő Magyarország tágabb történelmi kontextusának megteremtésével és sulykolásával. Mindenki, aki még nem tette, olvassa el az elborzasztó írást, én az utolsó bekezdést azért ideteszem, ez kimaradt:

Arthur Finkelstein 2017 augusztusában halt meg. Magyarország volt az utolsó projektje. 2011-ben, az egyik utolsó nyilvános beszédében azt mondta: „Meg akartam változtatni a világot. Ezt tettem. Rosszabbá tettem.”

Attól tartok, sokan egyáltalán fel sem fogják, mennyivel rosszabb hely lett a világ ennek a szörnyetegnek köszönhetően. (Beleértve például a megkéselt és sérüléseibe belehalt gdanski polgármestert is.) És bár nem sokra megyünk ezzel az őszinteségi rohammal, azért több mint sokatmondó, hogy a Direkt36 Simicska bukásáról szóló cikkére, vagy Lomnici szénné égésének kimagyarázására, vagy a karmelita puritánság megvédésére – gyöngytyúk a takonyra stílusban – rávetődő és gúnyolódó, propagandisták ingerküszöbét a Fidesz tanácsadójának vallomása egyáltalán nem érte el. Pedig bevallotta, hogy szándékosan, előre megfontoltan hülyítették – a világ egyéb hülyíthető populációi mellett – az ökölbe szorulva sorosozó Orbán-rajongókat is. Finkelstein halott, Orbán és Schmidt Mária és a Fidesz virágzik, a következmények pedig beláthatatlanul tragikusak.

Tegnap elsikkadt a fennforgásban, de a hírhamisító nehézgépgyár által kiadott közlemény Szél Bernadett és Hadházy Ákos MTVA-s jelenlétéről (a két független képviselő ígéretéhez híven valóban a közpénztévében éjszakázott, ahol egész éjjel filmezték őket, még a felváltva alvásuk közben is) feltétlenül ide kívánkozik. Így kezdődik a litánia:

Szél Bernadett és Hadházy Ákos újabb jogszabálysértést követtek el, visszaélve képviselői mandátumukkal a mai napon a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában.

Támadó fellépésükkel megzavarták a közmédia működését, illetve nem vették figyelembe a közmédia dolgozóinak személyiségi jogait, akik nem járultak hozzá, hogy kép- és hangfelvétel készüljön róluk.  Az emberi méltóságot és az abból fakadó személyiségi jogokat ugyanis mindenki köteles tiszteletben tartani.

A támadó fellépésre hívnám fel különös tekintettel a figyelmet. Aki követte a Facebookon a közvetítéseiket, az biztosan látta, hogy mennyire ijesztőek és agresszívek voltak, én is összeszartam volna magam a biztonsági verőemberek és a takarítónéni és a Papp Dániel nevű morális selejt helyében is. Ezek a frusztrált, tekintélyelvű, szervilis alakok tényleg már a saját karikatúrájukká váltak.

Az MTVA vezetőségének címzetthez hasonló elismerés jár a tapolcai kórház vezetésének is, amely kórház komoly eszközhiánnyal küzd, ezért a Jobbik ágyakat, matracokat és éjjeli szekrényeket vitt az egészségügyi intézménybe. Csakhogy amikor a kórházigazgató megtudta, hogy az ágyak jobbikos közbenjárására kerülnének a kórházba, azokat nem engedte be az intézménybe. Nem gáz, Mindszentkállán örültek az adománynak, a tanulság azonban megint felér egy gyomorszájon rúgással. Kicsinyes, okádék, szar alakok ameddig a szem ellát. De legalább Bencsik Nemmunkásőr András kitett magáért és elmagyarázta az O1G képlet jelentését a Sajtóklub nevű NER-köldöknéző, önfelszopó műsorban. Igen, Bencsik, minden vitán felül áll, hogy Orbán egy géniusz. Mi is tudjuk, ti is tudjátok.

És az megvolt, hogy miután a kutya nem kért bocsánatot a nyugdíjasoktól a nyugdíjak folyósítása körüli fennakadás miatt (höhö, bocsánatot?), felelős nincs, pofázás van alapon, Varga Mihály közepes képességű könyvelő forró ígéretet tett Mesterházy Attila MSZP-s képviselő írásbeli kérdésére adott válaszában:

Az utalások fokozottabb biztonsága érdekében az eljárás során keletkezett technikai problémák okainak feltárására vizsgálatot indítottam, amelynek lezárulását követően a megállapításokról képviselő urat tájékoztatni fogom.

Szerintem akár hagyhatná is a francba így lassan egy hét után, inkább elő kellene szedni azt a kedves nyugdíjas kormánybarát rajongó kört (Idősek Tanácsa, ha jól rémlik) és odaültetni őket Orbán tövébe, hogy hálálkodjanak egy sort, amiért egyáltalán megkapták a nyugdíjukat. Ha nem kapták volna meg, akkor is megtehetnék ugyanezt, semennyire nem lenne hiteltelen a produkciójuk.

Képzeljék el, hogy a magyar kormány kötelezettségszegési eljárást kezdeményez Ausztria ellen (nem röhög!), miután kevesebb támogatás jár az Ausztriában dolgozó magyar migránsok Magyarországon élő gyerekei után. Ezt az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárától, Völner Páltól tudjuk, aki az MTI-vel azt közölte: ha ez nem történik meg, Magyarország kész az unió bíróságához fordulni. Az a helyzet, hogy miközben teljesen legitim a felháborodás, ezeket az alakokat én egyszerűen nem tudom komolyan venni. Völnert sem, a többit sem. Csak emlékeztetőül rakom ide, hogy amikor Magyarország ellen indultak kötelezettségszegési eljárások a civil törvény vagy a lex CEU miatt, Völner volt, aki azt nyilatkozta, hogy ezzel hazánk szuverenitását akarják megkérdőjelezni. Remélem az osztrák szomszédok is előszednek valami hasonló kretén érvelést, akkor majd az egész banda halálosan megsértődhet. A jellemtelenség mértékegysége a Fidesz, erre jutottam.

Ez volt a mai reggeli, vigyázzanak a józan eszükre, köszönöm a figyelmet, később ugyanitt!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!