Január 28,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Sikerpropaganda a nyomorúságról, szombati kiadás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,243,767 forint, még hiányzik 1,756,233 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A benzinárstopnak köszönhetően a magyarok fizetik az egyik legolcsóbb üzemanyagárat az Európai Unióban. A benzinárstop a magyar emberek védelméről szól, ami a baloldalnak most sem számít

– miközben a mindenható félisten az  év első, általa celebrált disznóvágásával szórakoztatja a közönséget (igen, tényleg odaállt disznót perzselni), az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) propagandaterjesztésügyileg szombaton ügyeletes parlamenti és stratégiai államtitkára a Facebook-oldalán megosztott videóban imígyen ömlengett a benzinárstopról. Hátha valaki elfelejtette, hogy ezt is kinek a kegyelméből kapta. Kicsit olyan, mintha a csirkefarhát hatósági árának tragikomédiájáról próbálnák elterelni a figyelmet az üzemanyagok hatósági árával, bár a miniszterelnök lábainál heverő disznóval ez elég nehéz lesz.

Schanda azonban állja a sarat. Őt azért taszajtották ki a függöny elé szombaton, hogy a lakosság megélhetését jelentősen veszélyeztető brutálisan elszabadult rezsiárak ellen szabadságharcoljon (a világpiac és a járvány tehet róla), és felolvassa az egyenszöveget. Aminek a jelentése, hogy miként a csirkefarhátat, úgy az üzemanyagot is hatalmas kihívás megvásárolni a magyarok fájó többségének. Hátha valaki nem értette eddig. Jó, a csirkefarhátas meg a benzines célcsoport nem feltétlenül esik egybe, de ebből csak az következik, hogy a maga helyén a populáció legtöbb szegmensét azért annyira sikerült kizsigerelni, hogy a 20-30 forintos csökkentés is számítson.

Ami kimaradt ezúttal is a szófosásból: a magyar embereket úgy menti meg éppen a maffiakormány, hogy a hatósági áras veszteséget rátolja egyrészt az üzemeltetőkre (benzin), másrészt a termelőkre, kereskedőkre (csirkefarhát). Ahogy a hitelkamatok befagyasztását a bankokkal nyeleti le, és még kormánydicsőítő egyenpropagandát is kell terjeszteniük.

Szóval igen, valóban az a kérdés, hogy a csalánt mindig más nemiszervével verő, a nyomorúságot sikerként árusító nemzeti kormány marad április 3-a után. Mert ha igen, akkor pár éven belül simán visszavezetik a jegyrendszert is. Szigorúan a magyar emberek védelmében.

További schandaságok:

A benzinár befagyasztása a kormány rezsicsökkentési politikájának szerves része: „ahogy a rezsiárak, úgy a benzinárak brutális elszabadulását sem nézzük tétlenül”.

A baloldallal ellentétben úgy gondolják, hogy a kormánynak be lehet és be is kell avatkoznia, ha egy áremelkedés a magyar emberek megélhetését és a magyar gazdaság működését jelentősen veszélyeztetné. Így második hónapja hatósági áras – legfeljebb 480 forint – a benzin és a gázolaj literenkénti ára. A benzin átlagára literenként 26, a gázolajé pedig 32 forinttal csökkent.

A baloldal „kijelölt” miniszterelnök-jelöltje ebben az ügyben is megmutatta, hogy mi áll a programjában: szerinte ugyanis a világpiaci árakba nem kell beavatkozni, a benzinár csökkentése „ostobaság”, a benzinárnál semmilyen szociális alapú segítség nem indokolt, az emberek inkább vegyenek kisebb autót.

„Április 3-án tehát arról is döntünk, hogy Magyarországot továbbra is az a nemzeti kormány vezesse, amely minden ügyben az emberek védelmét és érdekét tartja szem előtt vagy a Gyurcsány-Bajnai-Márki-Zay-féle baloldal, amely mindig a külföldi üzleti érdekek védelme mellett áll ki”. (via MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!