Július 4,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Se Orbán, se Gyurcsány

A Mi Hazánk Mozgalom a Magyar Igazság és Élet Pártjával, valamint a Független Kisgazdapárttal közösen kíván alternatívát nyújtani a választóknak a XI. kerületben, ahol a független Kenéz Ágnest támogatják az őszi önkormányzati választásokon. Se Gyurcsány, se Orbán politikáját nem kívánják támogatni, helyi szinten sem. Ameddig előbbit még el is lehet hinni, utóbbit már a legkevésbé sem, mivel a Mi Hazánk Mozgalom eddigi pályafutása során tökéletesen bizonyította, hogy a Fidesz fiókpártja. Kimondja azt, amit Rogán vagy Gulyás nem mondhat ki, és az oldalára állítja a még a Fidesznél is szélsőségesebb elveket vallókat.

A független jelölt, Kenéz Ágnes elmondta, megválasztása esetén pedig a nemzeti oldal értékrendjét jelenítené meg. Értjük. Lássuk is a teljes beszámolót:

A Mi Hazánk Mozgalom egy függetlenként induló helyi társasházi közös képviselőt, Kenéz Ágnest támogat az őszi önkormányzati választáson a XI. kerületi polgármesteri tisztség elnyeréséért – jelentette be az ellenzéki párt alelnöke vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Novák Előd kifejtette, a Magyar Igazság és Élet Pártjával és a Független Kisgazdapárttal közösen kívánnak alternatívát mutatni a választóknak. “Se Gyurcsány, se Orbán politikáját nem kívánjuk támogatni helyi szinten sem” – jelentette ki. 

A Mi Hazánk politikusa sajnálatosnak nevezte, hogy a Jobbik a XI. kerületben beállt a DK polgármesterjelöltje mögé, szerinte “elvtelenül egyesült a balliberális ellenzékkel a hatalom mindenáron való megszerzése érdekében”. Kenéz Ágnes azt mondta: lokálpatrióta közös képviselőként már most is több mint ezer helyi lakos érdekeiért dolgozik, megválasztása esetén pedig a nemzeti oldal értékrendjét jelenítené meg. Legfőbb céljai között említette a XI. kerület folyamatos fejlesztését, hogy a városrész élhetőbb környezetté váljon. 

Novák Előd kérdésre válaszolva közölte: a XI. kerületben is hadat üzennek a helyi parkolási maffiának, továbbá fel kívánnak lépni az épülő Mol-székházzal szemben, amely – mint mondta – veszélyezteti a főváros világörökségi címét. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.