Június 21,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rohadékok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,229,495 forint, még hiányzik 1,770,505 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Máris itt a szombat, és még nyár van, valamint Orbán-kormány. Mindenki válogassa ki a kínálatból, aminek örülni tud.

Ez olyan, mint amikor lájkolod magad a Facebookon? Ez Bálint szájából hangzott el, amikor meglátta ezt:

A Fidesz üdvözli a nyugdíjasok és közfoglalkoztatottak támogatását

Mégpedig a Hír Tv-n. A kérdés jogos, de nem teljesen pontos. Ez nem olyan, mint amikor mondjuk én lájkolom magam a Facebookon, hanem egészen pontosan olyan, mint amikor Mark Zuckerberg lájkolja önmagát a Facebookon. A Fidesz képes arra, amire senki más nem, már csak alkatilag sem. Én legalábbis még soha nem láttam senkit, aki képes lenne kinyalni a tulajdon hátsóját. Egészen eddig. Úgy tűnik, a fizetett szakmunkások nem végeznek eléggé precíz munkát, bedig nem kevés adóforintunkba kerülnek. Igaz, hogy a királyi hátsó karbantartására létrehozott blogbugyor mindössze csak 56 milliónkba került négy év alatt, de a közpénztévék és az elnyomott médiabirodalom évente százmilliárdokat zabál fel. Most lényegében nyamvadt kilencezer forintért hajoltak maguk mögé. Ennyit kapnak a nyugdíjasok az önkormányzati választások örömére. Háromszor háromezer forintos utalványt, amivel kizárólag rezsit lehet fizetni. Majd még állítólag fognak kapni egyéb alamizsnát is, de hogy mennyit, azt nem lehet tudni. A rezsiuti, bözsiuti azért nagyon hasznos dolog, mert egyik sem épül be a nyugdíjba. Egyszeri adomány. Az úr adja, az úr elveheti bármikor.

És akkor most jöjjön az aktuális keresztény tálib, Szájer József néven. A Reformátusok szárszói konferenciáján hirdetett igét az alaptákolmány megalkotója, nemzetünk büszkesége.

A kereszténydemokrata politika Magyarországon soha nem csupán egy irány volt a sok közül, hanem “összetartozásunk és megmaradásunk fontos feltétele”.
    A kereszténydemokrácia alappilléreként a nemzet mellett említette a kereszténységet és az emberi méltóságot, hozzátéve, hogy mindezek ma komoly támadásnak vannak kitéve.
    Úgy fogalmazott: “a liberális baloldal a politikai hatalmat akkor tudja megszerezni, ha előtte a szellemi bázisait már kiépítette. Ennek a globális nyomásnak vagyunk kitéve, és most ébredt fel a világnak az része, amelyik ellen ez a támadás irányul”.

Azt nem is vitatom, hogy nyomásnak vannak ezek kitéve. Globálisnak. Én esküszöm, soha életemben nem volt semmi bajom a hívő emberekkel, de már ott tartok, hogy ökölbe szorul az agyam, ha valamelyik szektatag a kereszténységről hadovál.

E támadás részeként maga a kereszténység, a hit ma ódivatú dologként jelenik meg a főáramú médiában, többnyire gúny és nevetségesség tárgyává téve. 
    A kereszténydemokrácia harmadik pillére az emberi méltóság, ami azonban nem azonos a ma divatos “egyenlősdivel”. Tisztelet érdemei alapján, a társadalomban való szerepvállalása szerint illet meg valakit – mondta. (MTI)

Alapvetően békés ember vagyok, de szívből kívánom Szájernek és az összes elvtársának, hogy tapasztalják meg a saját bőrükön, milyen baromira tisztelik az emberi méltóságot ebben az átokverte, szétrabolt, lepusztított, nyomorult országban. Mesélek valamit. Ma, Budapesten – valószínűleg nem csak ott -, ha kórházba kerül valaki, akkor vagy viszi a család a gyógyszert, vécépapírt, szappant, vizet, poharat, kanalat, villát, törülközőt, vagy ott döglik meg az illető a gyógyszerei nélkül, törölheti a seggét a kezével, amivel aztán eheti is a moslékot, amit elé raknak. Ma Budapesten egy ágyhoz kötött, felkelni nem tudó, infúzión lógó beteget meg sem mosdatnak. Egy hétig sem, két hétig sem. És akkor lehet hörögni, hogy micsoda hazugság a lapostetű, az ágyi poloska, a különféle fertőzések, a patkány.

Szájer! Miféle emebri méltóság az, ahol a saját mocskában rohadhat az, akinek nincsenek rokonai, vagy nem tudnak naponta bemenni? Miféle emberi méltóság, hogy az ágyak eleve el vannak húzva a faltól? Nem nagyon, csak annyira, hogy egy ágyban fekvő el ne érje a nővérhívót. Miféle emberi méltóság az, amikor napokig nem mérnek lázat egy lázas betegnél? Amikor már folyik a vér a beteg karjából, mert kifogyott az infúzió, és ember nincs, aki figyelne erre?

Az emberi méltóság ott kezdődik, hogy az öregeket, gyerekeket, betegeket emberként kezelik mindenhol. Egy szájbavert kórházban is. Minden körülmények között. Ameddig ez a minimum sincs meg, addig a kereszténységgel való takarózás nem más, mint a gyáva geciség ékes bizonyítéka.

Miféle emberi méltóságról tud hörögni valaki egy olyan országban, ahol demens emberek a saját ürülékükbe fagynak bele télen, mert nincs ellátórendszer? Miféle emberi méltóság egy olyan országban, ahol egy mozgássérült nem tud közlekedni, ahol egy anyát az autista gyerekével lezavarnak a buszról, ahol előbb döglik bele az ember a rákba, agyvérzésbe, szívbetegségbe, minthogy kivizsgálnák és kezelést kaphatna?

Mindeközben a kormány lapátolja a pénzt át a határon, hogy külhoni testvéreink házat tudjanak venni, vállakozást tudjanak indítani. Mindeközben a maffiavezér pereputtya felvásárolja a fél országot. Mindeközben százmilliárdok mennek pártpropagandára.

Miféle emberi méltóság? Hogy rohadnátok meg mind, egy szálig. Tetvek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!