December 1,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rettegjél csak szépen és áltasd magad!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,769,645 forint, még hiányzik 1,230,355 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az egyélőisten napi kampányhaknija című, nem rendszeres rovatunkkal jelentkezünk. Nyugodjunk meg szépen, se újságíró, se zavaró ellenségek, csak hatékony elszigeteltség, mikrofonállvány, otthonos, baráti terep. Idézek az MTI nyálcsorgatásából (szép fotót is mellékeltek ők):

Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István és Patyi András rektor érkezik a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusának átadására 2018. április 4-én. Jobbról Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere a Fidesz budapesti elnöke (Fotó: Koszticsák Szilárd)

Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István és Patyi András rektor érkezik a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusának átadására 2018. április 4-én. Jobbról Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere a Fidesz budapesti elnöke (Fotó: Koszticsák Szilárd)

Budapest ma a világ egyik legbiztonságosabb városa, de elég egy rossz döntés, egy elhibázott választás, és Budapestre nem fogunk ráismerni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem – Ludovika Egyetemi Campus átadóján.

Budapesten jó élni, gyermeket nevelni, jó biztonságban tudni a családjainkat, azonban a bevándorlóországok városaiban ez már nem így van; vasárnap a parlamenti választáson a fővárosiak erről fognak dönteni – fogalmazott a kormányfő.

Azt mondta: aki vasárnap az ellenzék jelöltjeit választja, az a bevándorlóország mindennapjai felé vezető ösvényt választja, aki a mi jelöltjeinket választja, az a biztonságra voksol. Mi meg fogjuk őrizni Budapestet szép, izgalmas és biztonságos városnak – hangsúlyozta.

Orbán Viktor szerint Magyarországon a migráció első helyen Budapestet és a budapestieket fenyegeti. Hozzátette, nem szabad megengedni, hogy megismétlődjön, ami három évvel ezelőtt a Keleti pályaudvaron és a II. János Pál pápa téren történt.

A déli határon épített kerítés elsősorban Budapestet védi – jelentette ki.

Drága Viktorom! Szinte hallani vélem a rekedt hörgésedet, de enélkül is éppen elég elkeserítő az, amit évek óta hazudozol. Aszerint, hogy éppen mikor hol vagy, aszerint változik, hogy ki fog először mindmeghalni a migránshordák okán. Nem mondom, hogy nem unalmas, mert de. Ám az a helyzet az, hogy a fenti állításaidnak se sok köze van a valósághoz. Igen, Budapest a világ egyik legbiztonságosabb városa. Mondjuk biztonságosabb, mint Mozambik vagy Csecsenföld tetszőleges zuga. Ennyi.

Az viszont kicsit rossz fény vet a baromságaidra, hogy az általad mélyen lesajnált, a hazug salakmédiád és propagandád lejáratásának középpontjában álló Nyugat-Európa (Ausztria, Németország, Spanyolország, Olaszország) minden országa biztonságosabb hely, mint Magyarország.

Hazudsz és tételesen cáfolhatóak a hazugságaid, a legszomorúbb pedig az, hogy többek közt éppen a magyar bűnügyi mutatók cáfolják a migránsellenes hisztériádat:

a 100 ezer főre számított gyilkosságok száma Magyarországon magasabb, mint az életveszélyes helynek beállított Svédországban vagy bármely más, a bevándorlási célországnak tekintett nyugati országban.

Olvasgassál szerintem a nemi erőszakos bűncselekményekről szóló adatokat is (ne azokat, amiket a Kreml-ből szállítanak), vesd össze szépen az orosz propagandát nyomató szócsöveitek ordenáré mocskaival, és szégyelld el magad! A bevándorlóországok mindennapjaihoz képest mi sehol nem vagyunk, pedig nem lenne baj. És akkor e legendás közbiztonság mellett a létbizonytalanságról, a nélkülözésről, az egy főre jutó GDP-ről, az EU legszegényebb régiói közé tartozó országrészekről egy szót sem szóltunk.

Rettegjél csak szépen és áltasd magad! Most még megteheted és fertőzheted kedvedre az agyakat. Nem lesz ez mindig így. Erre a lábszagú hazugságáradatra nem lehet jövőt építeni, de már jelent se sajnos.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!