Március 31,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Remélem, a gazdi hálás, nem fukarkodik az odavetett cupákkal

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,837,291 forint, még hiányzik 1,162,709 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Hétfő van, munkanap, Kovács Zoltán és/vagy Szijjártó Péter máris friss erővel kezdhet hisztériázni. Akár kánonban is csinálhatják, olyan nagyon senki nem jön tőle lázba, de legalább ők úgy érezhetik – és persze a propagandamédiában is hirdethetik -, hogy megvédték a hont. Már megint. Mert a finnek megtámadtak. Már megint. A soros EU-elnök Finnország volt budapesti nagykövete arról írt, hogy bizony Magyarország az Unió legkorruptabb országa és ők azon lesznek, hogy ne kapjon uniós támogatást az az ország, amelyik nem tartja magát a közös értékekhez. És szerinte Magyarország, pontosabban a magyar kormány éppen ilyen. Úgyhogy jöhet a szokásos óbégatás, hogy megint megtámadtak minket. Pedig nem, egyszerűen szakítottak a politikai korrektséggel – emlékeim szerint ezért is erősen harcolt a Fidesz -, és kimondták, amit gondolnak. A gond csak az, hogy ezt a jómagyar kormány úgy képzelte, hogy ők bárkiről bármit mondhatnak, de róluk senkinek nem lehet véleménye. Ha aztán mégis van, akkor azt nagyon zokon szokták venni. Nem baj, senkit nem érdekel.

Szenzáció van. Boldog István, fideszes képviselő nem iszik többé kólát, mert felháborodott, hogy a cég plakátjain az azonos neműek szerelmének elfogadására buzdítanak. Szerintem az üdítőgyár azon nyomban maga alá csinált fenenagy ijedelmében. Alighanem csődbe is mennek hamarosan. Most mutatok valamit. Boldog István ne nézzen ide, mert garantáltan megőrül:

Ezek rendőrautók Angliában, a fotók néhány napja készültek. Nem gerillaakció, nem a rohadék libsik festették át az éj leple alatt az autókat, nem is a buzilobbi. Az emberek – a rendőrök is – a Prid-ra készülnek. Ott ez szokás. Sőt, a buszok is így néznek ki. Buszsofőrök, de még rendőrök is parókában tolják a műszakot. A legtöbb középületen és magánházon szivárványos zászló lobog. Egész családok – igen, gyerekek és nagyszülők is – buliznak ilyenkor. És másnapra senki nem lesz meleg, aki nem annak született eleve, mindenki éli tovább az életét. Még a rendőrök tekintélyén sem esik csorba attól, hogy beállnak a menetbe, táncolnak, akár fotózkodni is lehet velük. Érdekes módon ott ettől függetlenül tisztelik és (figyelem!) szeretik a rendőröket. Bizony. Ott valószínűleg kitörne a közfelháborodás, ha a rendőrök büdös szendvicset kapnának ellátmányként, amilyet a Maccabi-játékokat biztosító magyar rendőrök némelyike kapott.

Külön kiemelném ezt az ínyencfalatot:

Állítólag májkrémes zsömi. Augusztusban.

Nincs is szebb annál, mint amikor a propagandamédia felköp és alááll. Mutatom, mire gondolok:

Ez az aláállás rész, itt pedig a felköpést láthatjuk:

Tehát. Ha az Egyesült Államokban egy hófehér hazafi lemészárol húsz embert – mégpedig európai embert, célzottan. Ezt nem azért jegyzem meg, mert az európai ember élete értékesebb lenne egy nem európai emberéletnél, hanem azért, mert a kormánypropaganda köztudottan nagy védelmezője a fehér fajnak, amiről csak ők tudják, micsoda -, azért az ország vezetője nem felelős. Ellenben, ha Londonban megtámadnak valakit a metróban, azért a polgármester felel. Értem. Valóban értem. A két, nyolcaskán megjelent cikkben van ugyanis egy közös szál:

Erre az információra azonnal lecsapott az amerikai baloldal, a Demokrata Párt egyik nagy reménysége, egy kisváros nyíltan homoszexuális polgármestere 

Ez az amerikai Trump-mosdatós cikkből van. Az nem derül ki, hogy mi a bánatért kellene titkolnia a polgármesternek, ha meleg? Miért külön jelző, hogy nyíltan homoszexiuális? Ha titkoltan lenne homoszexuális, az lenne a megfelelő módon keresztényi dolog? Én még csak nem is tartozom a fideszes bagázshoz, de a lehető legnagyobb távolságból is látok néhány életet tönkremenni a táborukban azért, mert nem vállalhatják önmagukat.

A pakisztáni származású polgármester 

Ez pedig a londoni támadásról. A propagandistákat nem az érdekli, hogy emberek haltak meg az egyik helyen, ember sérült meg a másik helyen. Az érdekli őket, hogy mi módon lehet uszítani a melegek és a más bőrszínűek ellen. És mindig találnak rá módot. Jó kutyák. Remélem, a gazdi hálás, nem fukarkodik az odavetett cupákkal. Az az ára a gerincnek. Olcsó cucc a jobbszélen.

Most megyek, majd jövünk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!