Január 28,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Puszi nincs?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,243,767 forint, még hiányzik 1,756,233 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Madárcsicsergős borzasztó jó reggelt kívánok! Akkor már csak hármat kell aludni addig, ameddig. De én legalább ezért nem fogom teleplakátolni senkinek az életét, hogy tőlem tudja meg, hogy ma csütörtök van, és vasárnap megállítjuk a bevándorlást. Nézzük ma reggel a változatosság kedvéért az alábbi mesteri kompozíciót. De a tartalmát főleg. Azt mondják a fideszes kampányguruk a felcsúti félistenség szájába pakolva a mondanivalót: egyetlen ország se legyen kötelezhető… akarata ellenére. Ennek mégis mi értelme van? Hogyan másképp lehet valakit kötelezni bármire, hacsak nem akarata ellenére? Pongyolának pongyola, szó se róla, a félanalfabétának nézett közönségnek így is jó, a primitív üzenet tökéletesen átmegy. De ha már semmi másra nem fussa, mint erre az átkozott migránsozásra, legalább ezt csinálnák hibátlanul. A kampányguruk és plakátgyártó iparosok kedvéért még egyszer: ha valakit kötelezni akarnak valamire, akkor nyilván az illető nem akarja, tehát evidens, hogy akarata ellenére kényszerítik. Vagyis felesleges odaírni, hogy akarata ellenére. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy természetesen senki nem akarja semmire kötelezni Orbán Viktort, és Semjénnek se kell hazavinni a fürdőszobájába egy szír családot nagymamástul.

https://www.facebook.com/FideszHU/photos/a.10150098801139307/10158395756279307/?type=3&theater

De ha már a kötelezhetőségről folyik a hablaty. Vajon mit szól a drága elvetelmült miniszterelnök úr és a sleppje ahhoz, hogy sajtóhírek szerint egy miskolci magánklinika dolgozóit munkaidejükben arra KÖTELEZTÉK, hogy aláírásokat gyűjtsenek a Fidesz támogatói íveire az intézménybe kezelésre érkező páciensektől? Sőt, hovatovább: a klinika vezetése (a drága tulajdonos elvtárs nagy tisztelője Orbán Viktornak) kihajtotta őket az utcára és ott is aláírásgyűjtésre KÖTELEZTE őket, a város fideszes országgyűlési képviselő ténsasszonya, a Csöbör Katalin nevű pedig arra KÖTELEZTE őket, hogy a szájbatekert kampányfórumán biodíszletet játsszanak. Az hogyan fér össze a nekünk, szuverénszabadságszerető magyaroknak senki ne mondja meg, minket szuverénszabadságszerető magyarokat senki nem kényszeríthet propagandahazugsággal, hogy a Fidesz és az állampárt agresszív kampánya okán azokat is felmondással fenyegették meg, akik az egyik, munkaidő lejárta (!) után kezdődő fórumnál jelezték, hogy a fideszes kampányesemény helyett inkább a családjukkal szeretnék tölteni a késő délutánt, ami a szabadidejük nem mellesleg? Családbarát kormány, mi? Jó, akkor szögezzük le: itt egyvalaki KÖTELEZHETI bármire és bárminek az ellenkezőjére ezt az országot, az pedig nem Brüsszel, nem a liberális maffia, nem Soros, nem a migránsok, nem a háttérhatalmak, hanem az az állampárt, amelyik legitimmé és önjáróvá tette az elmebajt.

Fasza kis elmegyógyintézet lett ebből az országból, és azt sem mondhatjuk, hogy nem a szemünk láttára történt. Amúgy ez nem erről jutott eszembe, semmi köze nincsen hozzá, csak szép. Kommentálhatatlanul letaglózó.

És puszit nem kapunk? De, drága szépkorú hölgyeim! Puszi mindig van. Meg néha Bözsiutalvány, kiló krumpli, hellóröfik, boldogkarácsony és buszos túra az Európát védő lófasznyi csirkehálóhoz. (Azt nem tudom, hogy a tranzitzónában három napig hazafiságból és kereszténységből éheztetett menekülteket is látványosságként mutogatták-e nekik, vagy ez most nem volt benne a programban.) A Fidesz-piramis legalján vegetáló nagyon kisemberek szervezésében. Rendőri idegenvezetéssel. Az lesz az igazán menő, amikor kötelező lesz. Azt hiszem, tényleg az a legszörnyűbb ebben a fasza kis elmegyógyintézetben, hogy már önszorgalomból, túlmozgásból, önként és dalolva nyomják fullba a kretént. Már régen nem kell központi ukáz, hogy kötelező hülyének lenni. Flottul megy, magától is.

Csodálkozzunk? Ne csodálkozzunk. A magyar felsőosztálynak egyre jobban tetszene egy diktatúra. Talán nem véletlen, hogy imádják a vezért is, mint a kurvaélet. Jobb is lenne, ha igazi diktatúra lenne ez itt, nem afféle hibrid feudalizmus, a szegényebbek meg kenjék a hajukra a demokráciájukat meg a jogállamukat. Igen, két párhuzamos ország, amiben kurvára nem ugyanazt a filmet nézik a Fidesz-rajongók és a nem rajongók. De legalább a Kádár-rendszert mindenki imádja. Hálistennek. Ez már az ápdételt verziója, és ez is bejön. Úgy imádták Kádárt is, ahogy most azok a fent látható derék asszonyok Orbánt. Tisztességben megőszültek, de belefér nekik, hogy egy szélhámos, korrupt gazember puszijára áhítozzanak. Csak tudnám, hogy akkor miért kommunistáznak és átkozzák a fényességes vezér színrelépése előtti időszakot a drága fideszes bálványimádók, ha körülbelül ugyanannyian vannak közöttük, akik szerint Kádár idejében volt a legjobb (35%), mint akik szerint a 2010-es fülkeforr utáni NER-ben (37%). Elmegyógyintézet ez, mondom. Ahol a CÖF virtuális Békemenetet hirdetett vasárnapra. Kincstári beszarás, erre csak ezt tudom mondani. Szóvalhogy ha tanulmányozzák az MTA két munkatársának – Gerő Márton szociológus és Szabó Andrea szociológus-politológus – nemrég megjelent, „A magyar társadalom és a politika, 2019” című kötetét, amely a fenti hevenyészetten leegyszerűsített tanulságokat is magában hordozza, könnyedén megérthető, miért akarja szétverni a szotyolaköpködő kocafocista a Magyar Tudományos Akadémiát. Is.

Elmegyógyintézet-definíció három mondatban:

  • A magyarok elsöprő többsége elégedetlen az unió migrációs válságkezelésével és változást szeretne az Európai Unióban (Századvégbél)
  • A magyar többsége szerint Magyarországnak csatlakoznia kellene az Európai Ügyészséghez (Závecz Research)
  • A Fidesz (amelyik hallani sem akar az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról – szerk.) vasárnap elsöprő győzelmet fog aratni az EP-választáson (törökgáborelemez)

Tudom, dehogy ellentmondás, minden világos és törvényszerű. És még puszi is van annak, akinek ez hiányzik az életéből. Meg Kósa Lajos, aki Kocsis Nembuzeráns Mátéval összehajolt és beterjesztik az úgynevezett Lex Czeglédyt az Országgyűlés elé. Minden csengeri örökösnők és háziasszonyok, valamint családi sertéstelepek védőszentje szerint azért, mert meg kell akadályozni a bűnözők ellenzéki menekítését. Erre azért van szükség, mert amíg az ellenzék légből kapottan tolvajozik és korrupcióról beszél, addig a választásokat arra használják ki, hogy egy bűnözőt menekítsenek ki a büntetőeljárás alól, visszaélve a mentelmi joggal. Légből kapottan, aha. A fideszes propagandának megszámlálhatatlan elbukott sajtóperről van papírja, amely sajtópereket rendre azért buktak el, mert hazudtak Czeglédyről. (Mondjuk Deutsch Tamás is jogerősen eltaknyolt Dobrev Klárával szemben, akit szintén Czeglédy Csabával próbált lejáratni, és mint kiderült, hazudott. Nem először.) És ilyenkor nem az van, hogy önvizsgálatot tartanak, hátralépnek egyet, elengedik a sztorit, hanem tolják tovább, mintha semmi nem történt volna. Még szerencse, hogy Kósát nem kell menekíteni, szénné égve menekül az magától is.

Mindeközben a másik szellemi Csomolungma, a Halász nevű, aki szintén szerelmes Czeglédy Csabába, múlt hét végén őt szalajtották ki a függöny elé hazudozni róla, a Hír Tv stúdiójában arról lamentált, hogy a holnapi klímatüntetést – amelyre  SzegedenGyőrbenSzekszárdonPécsettDebrecenbenMiskolcon és Budapesten kerül sor, valójában Soros szervezi. Naná. Halász egy raklapnyi faék kifinomultságával megfejtette a dolgot: látszólag népszerű témát felhasználva buzdítanak az EP-választáson való részvételre, és akik buzdítanak, azok migránspárti szervezetek. A szervezők becsapják az embereket, mert nem mondják ki nyíltan, hogy most azért kampányolnak, hogy a migránsok maradjanak Európában. Tehát ezeknek az intellektuálisan és erkölcsileg sérült beszélő fejeknek a klímaváltozás egy látszólag népszerű téma, továbbá Soros és a migránsok. Én nem tudom, mikor fognak belebetegedni ebbe a szánalmas, nyomorult, eszelős migránsozásba, de lehet, hogy mi hamarabb. Ezért igazán kár volt Kövér László klímaváltozást köpködő igehirdetését helyreigazítani az MTI-ben, hogy ő nem is azt mondta, hogy nem fontos. De. Szarnak ezek a klímaváltozásra, majd rövidgatyában járnak, mint a szektatagjaik, akik szintén ennyit értenek az egészből.

Úgyhogy szerintem kicsit késő már Európa meggyengítőivel és tönkretevőivel kampányolni a CDU-nak és CSU-nak Németországban, sőt, a kutyát nem érdekli, hogy Weber úr elárulta, miért nem zárták ki a Fideszt a Néppártból (tudniillik, hogy elkerüljék az arcvesztést, és egyben tartsák az EPP különböző irányvonalait követő pártokat). Ez az arcvesztés már megtörtént, a Fidesz-féle korrupt, szélsőjobbos balkáni hőzöngés ráégett a Néppártra. Olvassák Anne Applebaum könyveit, interjúit (EZT például), ha még  mindig nem értik (külön Weber úr): ezek semmi mást nem akarnak, csak még többet lopni. Nyíltan, nagy pofával csinálták eddig is, és nem fogják feladni. Olvassanak Átlátszót: a szabadságharcos magyar kormánypárt alapítványa és a Miniszterelnökség – Brüsszel megállításáról ordítva – egy olyan belga politikust pénzelt százmilliós nagyságrendben, akit később érintettnek találtak az Európa Tanács azerbajdzsáni vesztegetési ügyében. Mit mondjak még? Ez a párt minden idők legnagyobb választási győzelme előtt áll. És már csak hármat kell aludni. Jobb napokat!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!