Szeptember 22,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Polgári, nemzeti, keresztényi, jobboldali érték-e köztörvényes bűnözőket megmenteni a börtöntől?

Jó reggelt, drága olvasók! Nem tudom, mi van itt úgy látom, a nemzetközi helyzet fokozódik a NER-ben. Az, hogy Gulyás Gergely sztárjogász és jobb sorsra érdemes humánerőforrás (=megélhetésileg kancelláriaizé) az unortodox módon szerény képességű Matolcsy famíliához köthető Origo fércműveire hivatkozik a kormányinfó nevű nemzeti szemfényvesztési hadművelet során (mert soha nem lehet elég hülyének nézni a hülye magyarokat jeligére), majdnem olyan jó, mint Fluor Tomival és a Wellhello-val felavatni a Mol-Vidi-stadiont. Remélem, a Fidesz seggéből kultúrharcoló összes kultúrharcos már püföli a billentyűzetet és a korábban az MSZP nyakába varrt Fluor Tomi által képviselt kultúrmocskot gyalázva követeli fejeknek porba hullását. Mi történik itt, elvtársak? Mit kereshet ez a NER-kritikus balliberális szimpatizáns, az Erdogan szultánt szardarabnak tituláló ember a doktorminiszterelnök kedvenc csapata stadionavatóján?

És ez még hagyján. De azzal mi a fenét kezdjek, hogy az elvetélt felcsúti kocafocista a magaskultúra javára mondott le a Magyarország-Észtország (2-0) Nemzetek Ligája mérkőzésről? Így történt pedig. Orbán Lévai Anikóstul (változatlanul cuki az a befőttesgumival összekötözött hajkorona) a milánói Scalában tekintette meg Kurtág György világhírű zeneszerző Fin de partie című operájának ősbemutatóját, és megint okot talált magának a büszkeségre. Ezzel különösebb bajom nincs nekem, az alábbi röffentéssel annál inkább:

Míg a kevesek által ismert magyar nyelv inkább elválaszt minket a világ többi részétől, a zenén keresztül, zenei géniuszaink segítségével el tudjuk mondani, kik vagyunk és mit gondolunk a világról. 

A helyzet az, hogy jelen állás szerint baromira nem a géniuszaink mondják el a világnak, hogy kik vagyunk, hanem egy elvetemült, hatalommániás bagázs hurcolja szanaszét jóhírünket a világban. Az a helyzet, hogy a világ nem a valóban értéket teremtő őstehetségeink alkotásai alapján ítélnek meg bennünket, hanem egy velejéig korrupt diktátorkezdemény jut eszükbe rólunk. Aki immár kilencedik éve abból él, hogy a világot ekézi, mert meggyőződése, hogy mimagyarok többet adtunk a világnak, mint amennyit kaptunk tőle. A büszke magyarságunk jelen állás szerint arról szól – szerintem változatlanul minden oldalról ütni kéne ezt a témát legalább azoknak, aki nem a NER fizetési listájára van rákötve -, hogy egy köztörvényes bűnözőt, egy korrupt, elítélt politikusból szökevénnyé avanzsált balkáni trógert speciális bánásmódban részesítünk, miután magyar diplomataautóval furikázzuk innen oda. Miközben az ENSZ szakértői nem tudnak bemenni az istenverte magyar tranzitzónába, ahova minden joguk meglenne bejutni, ennek a Soros-fóbiás erkölcsi hulladéknak biztonsági okokból VIP-ellátás jár Magyarországon.

Majdnem mindennek a legalja, hogy az elvetélt kocafocista és sufnijgogász, főállásban a nyilvánosság elől futva menekülő miniszterelnök arra az egyszerű kérdésre, hogy egy macedón bűnöző érkezett illegálisan az országba, miért nem a tranzitzónában van jelenleg, annyit bír kinyögni egy nyakkendőrángatás és egy szájszéltapogatás közepette:

Ez egy jogi kérdés, hát forduljon a jogászokhoz!

Jó, én egy pillanatig sem feltételeztem róla, hogy jogász lenne, de egyáltalán nem nyugtat meg, hogy ezt már nyíltan be is vallja. Ezzel szemben aggasztónak tartom, hogy egy ilyen súlyos ügy kapcsán is úgy tesz, mint aki mélységesen meg van sértődve azon, hogy még mindig van sajtó, amelyik kérdezni meri. Pont leszarom, hogy Gruevszki haverja csak időt akar nyerni, mielőtt Putyin vagy Erdogan haverja kebelére borulva szabadul meg a börtöntől, de mi a szart keres ebben az egyenletben Magyarország? Hogyan süllyedt idáig ez az ország, ahol selejtes trollok faragják a propagandát, és most az a pártutasítás, hogy ameddig a nyilvánosság elfelejti ezt az ügyet is, mint az összes többit, varrják Orbán személyes mocskát Gyurcsány és Soros nyakába? Csak azt szeretném megérteni, hogy vajon mennyire számít polgári, nemzeti, keresztényi, jobboldali értéknek köztörvényes bűnözőket szöktetése és megmentése a börtöntől?

Jó, tudom, Farkas Flórián óta teljesen világos, hogy mi a válasz erre a kérdésre: igen, baromira polgári-nemzeti-jobboldali érték a nyilvánosság elől eldugni, tisztára mosni köztörvényes bűnözőket. De még mielőtt Göncz Árpádot bele akarná keverni bárki – igen, Göncztől kapott kegyelmet ez a minden cigányok védőszentje -, tisztázzuk: akkor még nem tudtuk mi volt a rovásán, azóta viszont nagyon is jól tudjuk. De nem szabad őt sem bántani csak azért, mert cigány.

Visszakanyarodva: az sem érdekel különösebben, hogy mit keresett az Orbánt hurcolászó magángép Belgrádban tegnapelőtt, akkortájt, amikor 24 óra csönd és lábszag után összekapta magát a propaganda és elérte az ingerküszöbüket a Gruevszki-mizéria. De az igen, hogy miért védhető a Gruevszki-ügy és Orbán miért rángatta bele ebbe az egész országot annyira, hogy már a német külügy európai ügyekért felelős államminisztertől is csak gúnyolódásra futja.

Nézzék meg ezt az ostoba papagájt, szánják rá az időt, felülmúlhatatlan ez a magyarázkodás is:

És közben azzal kábítják tovább a nyilvánosságot, hogy több tízezer migráns van a nyugat-balkáni útvonalon és még többen lesznek, és rettegj, magyar. Lassan én is azt mondom, hogy van ok a rettegésre. Konkrétan azóta van ok a rettegésre, mióta mindenféle ismert és ismeretlen hátterű népséget importáltak Európába jó pénzért. Letelepedési kötvényekkel és egyéb válogatott módszerek segítségével.

És ezek jönnek azzal, hogy a Momentum a legújabb Soros-párt, amiért annak nevezik a csúti félistent, ami: korrupt, gerinctelen embernek, aki Európa egyik legkorruptabb országává tette Magyarországot. Erre mi a válasz?

A Soros-fiúk a bevándorláspárti brüsszeli politikusok megrendelését teljesítik. A Momentum a legújabb Soros-párt, Soros pénzeli őket, embereiket pedig Brüsszelben alkalmazzák. (…) magukra vállalták a megszállottan bevándorláspárti Guy Verhofstadt és a brüsszeli liberálisok kampányát. Azért támadják Magyarországot és a magyar miniszterelnököt, mert útjában áll a Soros-tervnek, Európa migránsokkal való elárasztásának.

Lamentáljatok csak szépen, a valóságot átmenetileg meg lehet hajlítani, és ki lehet lúgozni, de semmi nem tart örökké.  Látom, a másik vékorrupt Orbán-haver sem érezheti túl jól magát. Az uniós forrásokkal visszaélő cseh miniszterelnök, Andrej Babis lemondását követelte több ezer tüntető csütörtök este a prágai Vencel téren és több cseh nagyvárosban. A tüntetők szerint elfogadhatatlan, hogy a cseh kormány élén olyan személy álljon, aki ellen büntetőeljárást folytat a rendőrség az uniós támogatásokkal való visszaélés gyanúja miatt. Majd őt is mi fogjuk bújtatni, mert Soros? Az a baj, hogy már meg sem tudok majd lepődni rajta. Van abban valami penetráns báj, hogy azok migránsoznak a leghangosabban, akik a legtöbbet lopnak.

Végül megállapítom, hogy a propagandának semmi nem szent. Pláne a nyomorultak élete nem az. Most éppen azt hazudják, hogy lényegesen többen vettek igénybe férőhelyet a hajléktalan-ellátásban, mint korábban, amikor még nem büntették a hajléktalanságot. A Vöröskereszt kicsit másképp látja: Budapesten inkább a külterületekre menekültek a fedél nélküliek, ahol nincsenek annyira szem előtt. Nem baj, ezeknek az álkeresztényeknek így is jó. Amit nem látunk, az nincs.

Szebb napot, később folytatódunk!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!