Február 27,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Pintér Sándor előrelépett a korrupció elleni harcban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,001,188 forint, még hiányzik 1,998,812 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Esküszöm nem tudtam róla, hogy ilyen kiváló, mármár sziporkázó humora van Pintér Sándornak és Handó Tündének. A másik két urat nem ismerem.

Sikeresnek nevezték a korrupcióellenes fellépést a Belügyminisztérium, az Országos Bírósági Hivatal (OBH), a Legfőbb Ügyészség és a Kúria vezetői a korrupcióellenes együttműködési megállapodás aláírásának hetedik évfordulóján tartott rendezvényen, hétfőn az Országházban. A politikusok, szakemberek az intézményi összefogás fontosságát hangsúlyozták. 

 Pintér Sándor belügyminiszter kiemelte: jelentősen előreléptek a korrupció visszaszorításában, ugyanakkor küzdeni kell “a kísértések lehetősége ellen”, ennek pedig a legnagyobb támogatója az automatizált ügyintézés. 
    Handó Tünde, az OBH elnöke úgy fogalmazott: mindenki arra vágyik, ügyében pártatlan és tisztességes bírósági eljárás legyen, ehhez a pártatlansághoz kell biztosítani a bírák szervezeti és egyéni függetlenségét. 
    Lajtár István, a legfőbb ügyész közjogi helyettese azt emelte ki, hogy kiváló és folyamatos a munkakapcsolat az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalával (OLAF). 
    Kónya István, a Kúria elnökhelyettese elmondta, rendszeresen felülvizsgálják a belső szabályzatokat, hogy egyetlen tevékenység se legyen “szürke zóna”, ahol nincsenek egyértelműen meghatározva a feladatok és felelősök. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!