November 28,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Pedagógussztrájk kisokos szülőknek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,038,989 forint, még hiányzik 1,961,011 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
    • Az egész felnőtt-társadalom közös szégyene, hogy a gyermekeinkkel foglalkozó, értük felelősséget vállaló pedagógusok kezdő alapbére a szakmunkás minimálbérnek felel meg.

 

  • A Szülői Hang Közösség összegyűjtötte a január 31-iki pedagógussztrájkkal kapcsolatos leggyakrabban felmerült szülői kérdéseket, kétségeket, és ezekre honlapunkon adunk részletes válaszokat.
  • A sztrájkban ne a kellemetlenséget lássuk, hanem a lehetőséget, hogy felhívjuk valamennyi honfitársunk figyelmét a magyar közoktatás súlyos válságára, hiszen pedagógusként és szülőként céljaink közösek: gyermekeink jövője a tét!

 

A Szülői Hang Közösség támogatja a január 31-iki pedagógussztrájkot.

Valóban bajban van a magyar közoktatás? Miért sztrájkolnak a pedagógusok? Miért és hogyan támogassuk szülőként a pedagógussztrájkot? Hogyan zajlik a pedagógussztrájk? Mik a szülőknek fontos praktikus tudnivalók? Részletesen válaszolunk mindezekre a kérdésekre a most közzétett kisokosban.

Közös érdekünk, hogy valamennyi szülő lássa: a pedagógusok tiltakozása nem a pedagógusok belügye! A pedagógusok és a szülők célja közös, gyermekeink jövője a tét!

Szülői Hang Közösség
szuloihang.hufacebook.com/szuloihang
Kapcsolat: [email protected]

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!