Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ott folytatja a hazaárulózást, ahol abba se hagyta

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma van az egyhetes évfordulója Kövér László következmények nélkül maradt titkosszolgálati szivárgásának. Kövér László nem mondott le, és bocsánatot sem kért a titkosszolgálati vezetőknek előadott gyomorforgató dumája miatt, meg sem próbálta megmagyarázni, hogy másfél évig miért tartotta titokban, hogy ő miket fantáziálgat ünnepileg a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt jelentő ellenzékről, és nemhogy fel sem merült, hogy eltakarodjon a közéletből, de a belügyminiszter haverja is világossá tette: nem indokolt megvizsgálni a kiszivárgott hangfelvételt, mivel az egy ünnepi rendezvényen hangzott el.

Cserébe a tisztelt ház elnöke, a parlament okleveles főcenzora a Magyar Hírlapnak adott polgárháborús fröcsögésnek is beillő, rohadtul ünnepi adventi interjút, amelyben nemcsak azt üzente meg, hogy köszöni szépen,  jó hangulatban várja az előttünk álló heteket, hónapokat, de tökéletesen hozta a formáját. Szarrá köpködte és kardélre hányta Brüsszelt, Európát, Németországot külön is, forgatta a szemét az LMBTQ-lobbin, a Pegasus-ügyet hisztériának és műbalhénak minősítette, de a legocsmányabb része a magából kifordult őrjöngésnek mégiscsak a hazaáruló ellenzékkel kapcsolatos, amelyik szerinte

2022-ben még az elképzelhetetlent is meg fogja tenni annak érdekében, hogy a jelenlegi polgári kormányt megbuktassa.
Sok hasonló mellett ilyen kemény kérdéseket kapott az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának egykori segédmunkatársa az ellenzékkel kapcsolatban:

• Egy évvel ezelőtti, ugyancsak adventi beszélgetésünkkor azt mondta, kis hazánk – minden balliberális és posztkommunista kártétel dacára – összességében eddigi történelmének egyik legsikeresebb három évtizedét tudhatja maga mögött. Ironikus, hogy éppen akkorra sikerül rendbe szedni magunkat, mire a világ meg kezd szétesni körülöttünk. A mi bal- és valaha jobboldali ellenzékünk pedig futólépésben próbál felzárkózni azok mellé, akik a civilizációs szakadék felé taszigálják Európát. Módosítana ezen?

• Pedig eddig ennyi a mondanivalójuk. Megkérdőjeleznek és elvennének mindent, amit a polgári kormány adott az embereknek…

• Szintén esztendeje (sic!) hangzott el az ellenzéki összefogás kapcsán, hogy egy székely mondás szerint, ha a tenyeredből eteted a medvét, ne csodálkozz, ha előbb-utóbb a lábadból is eszik. Tökéletes előrelátás volt, azzal a kiegészítéssel, hogy a medve nem evett, hanem jól belakomázott. Gyurcsány felfalta a szövetségeseit.

• Felbukkantak a régi arcok a Városházán.

• Nincs semmi szégyenérzet, azért egy Városházát elkótyavetyélni…

Kövér nertárs – aki nem tudom, mikor nézett tükörbe utoljára – nem fogta vissza magát a bő nyálú alákérdezés cunamira válaszul. Azt hozta a kövérizmust, koncentráltan, vegytisztán, hogy kétség ne férjen hozzá, ameddig ő és a pártja uralkodik, ebben az országban soha nem lesz béke:

• A sunnyogást, a mellébeszélést, a hazára meg a nemzetre való hivatkozást felváltotta a nyílt hazaárulás politikája.

• […] nyíltan lehet azért óbégatni Brüsszelben, hogy lehetőség szerint minél több forrást vegyenek el Magyarországtól és minél jobban büntessék meg hazánkat.

• Véget értek azok az idők, amikor arról lehetett beszélni, hogy közös a nemzet, és csak a boldoguláshoz vezető út adja a véleménykülönbséget. Mi nemzeti politikát vallunk, ők pedig a nemzetek felszámolására irányuló globális politikához szegődtek zsoldba.

• Nyilvánvalóan valamit mondaniuk kell, de tulajdonképpen belátták, hogy azzal a programmal, amit ők képviselnek, azzal olyan nagyon nem lehet népszerűnek lenni. Ezért aztán inkább a nyugati gazdáiknak, a multiknak üzennek, hogy visszatérnek a régi aranyidők, ha ők jönnek, és ehhez a támogatást is tőlük szeretnék, amit meg is fognak kapni. A magyarországi választásokat egy gyűlöletkampánnyá kívánják alakítani, mint ahogy az elmúlt tizenkét évben mást sem csináltak, az első pillanattól kezdve, csak gyűlöletet keltenek.

• Ez a magyar és a nemzetközi baloldal egyik legfőbb jellemvonása: mindig abból élt, hogy megpróbálta szétosztani – és közben persze lenyúlni – mindazt, amit előtte a konzervatív kormányok vezetésével az adott társadalom felhalmozott.

• Ha van egyáltalán civilizációs fejlemény, ami szót érdemel – mert bizonyos szempontból valóban új szakaszba léptünk –, az éppen az, amit a szégyenérzet kapcsán lehet megfogalmazni. Ennek a szónak már a jelentését sem ismerik. A politika, benne a baloldal viselkedése, magatartása egy negatív civilizációs trendet tükröz, ami nem állt meg Magyarország határainál. A szégyen, a szégyenérzet mint olyan veszik ki a kultúránkból. Az abszolutum elvetésével minden relatívvá, elfogadhatóvá válik, ami egyet jelent minden társadalmi norma megkérdőjelezhetővé válásával. (…) Az a probléma, hogy mindazok, akik ezeknek a normáknak a lebontását a szabadság kiteljesedéseként próbálják beállítani, azok nem tudják, mit cselekszenek. A társadalmukat, a közösségeiket úgy húzzák vékony jégre, hogy közben az alatta lévő mélységekről fogalmuk sincsen. Vagy pedig, ha mégis van, akkor valóban a sátán szolgái.

• A másik oldalon is pontosan tudják, hogy ez egy sorsdöntő választás lesz, ezért aztán arra kell felkészülni, hogy mindent, még az elképzelhetetlent is meg fogják tenni annak érdekében, hogy ezt a polgári kormányt megbuktassák.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!