Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ostobaság, tájékozatlanság, elborult agy

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vasárnap van, az Úr megpihent, nekünk nincs időnk pihenni. A boltok is nyitva tartanak, a NER a helyén van, jó reggelt kívánok mindenkinek!

Kedves migránssimogatók, kedves Soros-zsoldosok, kedves zsidóbérencek, kedves idegenszívűek! (…) Tudjátok, tudjuk nagyon jól, mi folyik az országban, a szabadság és az egyenlőség hívei sokan vannak, de nincsenek mind itt, de eljön majd a nap, amikor nem tízezrek, hanem milliók lesznek az utcán. Tiltakozunk, hogy a CEU-t elkergetik Magyarországról, ez a hazánk szégyene, tiltakozunk a genderszak megszüntetése, a tanárok feljelentése ellen, az MTA kutatóintézetek ellehetetlenítése ellen

– Tamás Gáspár Miklós filozófus, a CEU oktatója mondta ezt tegnap a Kossuth téren a tudomány és az oktatás szabadságáért tüntető polgártársainak. Valószínűleg indokolt a többes szám, akik jelen voltak, pontosan tudják, mi folyik az országban. Ők pontosan érzékelik, mekkora szégyen és mindenféle valaha volt jogállam legalja az, amikor egyetemi szakokat szüntetnek meg, amikor oktatási intézményeket üldöznek el egy országból.

Azt viszont nem tudom, hogy mindenki tisztában van-e azzal, hogy onnan, ahol most tartunk, egyedül senkinek nem fog sikerülni visszafordítani itt bármit is. Nem én találtam fel a meleg vizet, de attól, hogy állítólag mindenki tudja a nyilvánvalót, nem lehet elégszer hangsúlyozni: a CEU elüldözése nem a felsőoktatásban érintettek különbejáratú kínja, a munkavállalókat érintő rabszolgatörvény nem a munkavállalók személyes keserve, amikor a liberálisokat basztatják, az nem a liberálisok senkit nem érdeklő problémája, és amikor szemüveges embereket genetikai hulladékoznak a polgári, nemzeti értékek nevében (bocsánat, a büdöstahóság, a tájékozatlanság és az elborult agy nevében), az sem a szemüveges emberek sajátságos nyomora.

Ebben a genetikai hulladékozó, csicskázó videóban, ami tegnap készült és azóta terjed az éterben, és amelyen azt látni, hogy egy a CEU-s tüntetésre vitt – Minervát, a bölcsesség és műveltség istennőjét ábrázoló – transzparens miatt a négyes metrón egy dúlt keblű hazafi egy házaspárnak (amely házasápár férfi tagja szemüveget viselt és sálat hordott) esik neki ökölbe szorult aggyal trágárkodva, személyeskedve, szerintem az a leginkább szóra érdemes, hogy semmi meglepő nincs benne. Elkerülhetetlen, előrelátható következmény ez, miután konkrétan ezt a fajta viselkedést bátorítja, legitimálja évek óta az országot irányító, viszkető tenyerű politikai hatalom. Ez itt a tökéletes lenyomata annak, hogy következmények nélkül nem lehet hergelni egy egész országot kétharmadokon átnyúlóan. Ezt a fajta büdöstalpú karaktergyilkot kapja a pofájába az a dühödt humanoid, ezt látja a Tényekben naponta főműsoridőben, hogy menő megalázni bárkit, akivel nem egy a zászló. Ha csak nem arról van szó, hogy öklöt rázó emberünk azért fordult ki magából, mert nem tudta értelmezni, amit lát a transzparensen. Az ilyen megnyilvánulások elkövetői az örökzöld miniszterelnök szövetségesei. Ők azok, akik hangosan és érthetően fejezik ki a véleményüket, rájuk épül ez a magának tiszteletet követelő, zsigeri gyűlöletből táplálkozó, csatakiáltásokkal hergelhető társadalom. Ők a többség. A polgári többség, a fehér, keresztény kultúra védőbástyája. A rossz hír az, hogy nem egy darab van belőlük, akiket a rezsim naponta megerősít abban a meggyőződésükben, hogy joguk, sőt kötelességük ökölbe szorulni, és a másik ember fejét lerúgni. Mert akkor a jó oldalon állnak, akkor tartoznak valahova, és mindenképpen jól járnak, mert őket megvédik.

Miközben a mocsármédia hangosan, tenyerét dörzsölve ünnepli, hogy Franciaországban tízezrek vonultak utcára Macron ellen (aki Merkelhez hasonlóan szintén naponta megbukik újabban), gúnyos, vitriolba mártott undorító cikkeket kanyarítottak az Orbán-ellen tüntetőkről tüntizőkről. Idézőjelbe téve független civileznek, személyükben rugdossák a felszólalókat, és valami olyasmit igyekeznek verejtékes munkával kiokádni magukból, hogy míg Macron ellen tünteni menő és kötelező, Orbán ellen tüntikézni nevetséges és szánalmas. Olyannyira, hogy a Kossuth téren óbégató emberek valójában nem is értették mi zajlik körülöttük, TGM szénné égette magát, egyébként meg:

A brutális rendőri erőszak is elmaradt valahogyan, ez ugyanis nem Franciaország, ahol a szinte mindenki által megvetett Macron könnygázzal és vízágyúval oszlat, és ott halálos áldozatok is vannak. A demokrácia nagy bajnokállamában tehát emberek halnak meg az utcán, ebben az aljas diktatúrában meg nyugodtan ordibálhatnak nap, mint nap. Nyugodtan elmondhatjuk, hogy a CEU ügye megmozgatta az egész országot: Tamás Gáspár Miklós már látta is a milliókat, akik ma eltévedtek a budapesti esőben és valami egészen mást csináltak a szombat délutánjukon. Sokkal jobban is tették. (PS)

… az esemény beharangozója szerint elfoglalják a Kossuth teret és egy hétig ott maradnak. A Facebookon megadták még a Paypal számlaszámukat is, ahova pénzt lehet utalni nekik. Az ígérték, a befolyt összeget a téren veszteglők ellátására fogják költeni. A semmittevésért nagylelkűen még pénzt is elfogadnak. (nyolcas)

Ilyen az, amikor a közpénzszolga azt teszi, amiért fizetik. Bármely rezsim ellen utcára vonulni hősies cselekedet, feltéve, hogy a gazdájuk ellenségéről van szó, a gazdájuk ellen viszont teljességgel indokolatlan és lesajnálandó ugyanezt tenni. Kerek, mint mindig. Az illiberális vaslogika tekintetében megint körbeértünk. Remélem, a kollégámnak igaza lesz, és ez már az a fázisa a NER menetelésének, amikor már egymást kell eltaposni abban, hogy ki tud mélyebbre süllyedni és nagyobb nyelvcsapásokkal szolgálni, védeni, a becsület, a gerinc, a jellem hulláján ugrálva.

Meg minden más tekintetben is kerek a történetünk. Ha már ott tartunk, hogy az is felmerült Gruevszki bűnöző örökbefogadása kapcsán, hogy a magyar hírszerzés is segített megszökni neki a böri elől, akkor el lehet képzelni, mi folyik a színfalak és a függönyök mögött. Mi minden, amiről fogalmunk sem lehet, és ha elmondanák, akkor sem hinnénk el.

Ha nem baj, Kövér László aktuális agymenését most inkább nem kommentálom, mert mégiscsak vasárnap van, nem vagyok én erre még felkészülve. Mindenkinek szép napot, később jelentkezünk!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!