December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Összetartozik, összenő, nő

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó, megint én vagyok az értetlen. Miért pont ezer éve hisznek abban a magyarok, hogy a család jó dolog? 1200 évvel ezelőtt nem tudták? Akkor hordákban éltek? Amúgy is egészen megható hallani éppen most ezt az őrületes tiszteletet a nők iránt, amikor alig néhány órával ezelőtt írta alá Pintér Sándor a nők lelki traumatizálásának újabb jogosítványát. Nem ám a nők tiszteletétől vezérelve, hanem azért, mert szüksége lehet a Fidesznek az őhazájuk támogatására, ha így haladnak a dolgok. Éppen azt láthatjuk, ahogy összenő, ami összetartozik. Teszik mindezt a nők, a családok mögé bújva. Szánalmas.

A magyarok ezer éve hisznek abban, hogy nincs nemzet a családok nélkül, és csak a családok adhatják a haza identitásának és szuverenitásának alapját, ezért köteleződött el a kormány tizenkét éve a családbarát ország építése mellett – mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön egy budapesti konferencián.

Hornung Ágnes a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) nőtagozatának Női érdekképviselet a kereszténydemokráciában című konferenciáján kiemelte: a nők visszatérése a munka világba a társadalom és gazdaság oldaláról is fontos kérdés, ezért a kormány határozott lépéseket tett a munka és a családi élet összehangjának megteremtéséért és családbarát munkahelyek kialakításáért.
    Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes köszöntőlevelében azt írta, hogy napjainkban a család, a házasság, a férfi és női lét, valamint a teremtett világ rendjét relativizálni próbálják- Ezért – folytatta – nagy jelentősége van a konferenciának, amelynek eredményeként – reményei szerint – olyan javaslatok születnek és olyan programok indulnak el, amelyek megerősítik a társadalom szövetét és hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország megmaradjon a Szent István által megteremtett keresztény alapokon. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!