Június 21,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbánék rettegése Gyurcsánytól tovább folytatódik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,249,571 forint, még hiányzik 1,750,429 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz nem késlekedik, azonnal reagáltak is az ellenzék programjára. Na nem kritikával illették azt, hanem leírták megint, hogy Gyurcsány. Egyetlen elemével sem foglalkoztak a ránézésra is legalább 9  fejezetből álló programnak, ezzel szemben kiadtak egy olyan közleményt, aminek lényegében semmi értelme nincs.

Vajon valaha ki fogják nőni ezt a gyermeteg, még a saját választóikra nézve is méltatlan viselkedést, vagy kormányzásuk végéig ezt kell hallgatnunk?

Reagálás a baloldal programjára

Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal nyilvánosságra hozta programját. Ez alapján nyilvánvaló, hogy Gyurcsány Ferenc a saját politikáját hozná vissza. A múltat, amire az emberek egyszer már nagyon határozottan nemet mondtak. Azért, mert a baloldal politikája tönkretette és a csőd szélére sodorta Magyarországot.

Ez a program csak általánosságokat tartalmaz, de a részleteket ismerjük, azt a baloldali pártok már korábban nyilvánosságra hozták.
Abból kiderül, hogy Gyurcsányék adóemelést, az otthonteremtés leépítését, a rezsicsökkentés eltörlését és a fizetős egészségügy visszaállítását akarják.

A baloldal egyszer már bizonyította, hogy ez a politika tönkreteszi Magyarországot. Most mégis ezt akarják visszahozni! (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!