Július 21,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal!

A Sargentini-jelentést ma délután elfogadták, amelynek értelmében megindulhat a hetes cikkely szerinti eljárás. Ez azonban nem a magyar nép ellen szól, hanem a magyar kormány ellen, amit fontos kiemelni, ugyanis Orbán Viktor ennek ellenkezőjét híreszteli, immár napok óta :

aki pedig azt állítja, hogy a jelentés nem Magyarországot ítéli el, olvassa el a címét. Itt nem a magyar kormányt akarják elítélni, hanem Magyarországot

Orbán Viktor nem Magyarország és még csak nem is a magyar nép megtestesülése. Ő a magyar kormány vezetője, egy olyan kormányé, amely az európai parlamenti pártok többsége szerint leépítette a jogállamot.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS