Január 25,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán Viktor dolgozik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,238,423 forint, még hiányzik 1,761,577 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Lássuk a mai nap kiemelt kommentjeit:

Tegnap majdnem jókedvem volt egész addig, amíg nem értesültem a parlament fedőnevű ketrecben dúló “harcról”. Most nem kívánom méltatni a kormánypárti utcai harcosok “érdemeit”, hiszen semmi újat nem tudnék mondani. Viszont – és most nem leszek népszerű – nem értem az ellenzéket sem. Azt ugye ők sem gondolták komolyan, hogy most és azonnal és egyáltalán nekiállnak pontról pontra végigmenni a 2900 módosító javaslaton? Nekem ez komolytalan és kivihetetlen. Sajnos már az egész parlament egy nagy cirkusz, de leginkább tánciskola: kilépés, belépés, kivonulás, bevonulás, egymás -de leginkább az “istenadta nép”- tyúkszemére taposás. Röviden és tömören: úgy [email protected] az egész, ahogy van. Mindezt a mi adó-, dézsma-, tized-, sarc- stb. forintjainkból. Boldog karácsonyt….(Zsuzsanna)

A tegnapi parlamenti nap után azt gondolta az ember hogy na most majd lesz valami, elindul valami, de nem. A parlamentben lengyel nap és kényszer csend és újabb törvény áterőszakolása a téma. Megint. Egy kis hátha után mégsem.(Marika)

A szervilizmusnak új SI mértékegysége született. A Smitt-et Novákra cserélik.(Aegean)

A Vezér már több alkalommal is idézte: “Gyáva népnek nincs hazája”. Azt most hagyjuk, hogy az ő elképzelése szerint akkor gyáva egy nép, ha nem az ő elgondolásait követni, pl. migráns-ügyben, ehelyett inkább azt remélem, hogy egyszer beteljesedik, és ennek a gyáva népnek valóban nem lesz hazája. De egy nem létező hazának kormányra sem lesz szüksége, és akkor a Vezér is munkanélküli lesz végre.(Gábor)

Nem tudom, mi kell még ahhoz, hogy az “ellenzék” is felébredjen? Ha ebből az esetből sem látják, hogy valójában milyen szerepük van a parlamentben, és továbbra is a “parlamenti demokratikus politizálás” hazugsága mögé bújnak, akkor már nem “csak” erkölcsi szempontból kell megítélni őket, hanem komolyan szóba jön az értelmi képességeik hiánya is. Ha maradnak, akkor már nem csak a választóik érdekeit nem képviselik – ez nem lenne különösebb változás, eddig sem tették -, hanem a saját személyes egzisztenciájukat is komoly veszélynek teszik ki. Ennyire hülyék azért nem lehetnek! Vagy mégis?(Gábor)

Orbán Viktor is megszólalt a rabszolgatörvény kapcsán, méghozzá nem is akárhogyan. Lássuk hát mit is mondott az ország géniusza:

Azért dolgozom, hogy minél több lehetőség között választhassanak(a munkások), mert (…) annál inkább ki tudnak állni az érdekeikért

Jaj, drága miniszterelnök úr, hát milyen kedves öntől! Csak is azért dolgozik, hogy a munkásoknak a lehető legjobb lehetőségeik legyenek, amellett, hogy az érdekeiket is érvényesíteni tudják. Hihetetlen államférfi Orbán Viktor, ő ugyanis nem rabszolgákat akar munkára fogni, hanem mindannyiunk érdekében cselekszik. Hogy erre nem gondolt senki! Mindezek mellett a következőket is elmondta Orbán:

Figyel a szakszervezetekre, tiszteli őket, de nincs igazuk ebben az ügyben, mert a túlmunka vállalása önkéntes

Önkéntes, kedves barátaim, önkéntes. A munkáltató nem fog senkit túlórára kényszeríteni, ugyanis ilyen valóság a kormány által felépített párhuzamos világban nem létezik. Ők mindössze a zembereken segítenek, aki pedig mást mer állítani, az vagy Soros, vagy pedig Gyurcsány, esetleg hazaáruló. Más opció nem létezik, sem Orbán, sem pedig szolgái számára.

Kijött a tavalyi vizes vb-t szervező cég éves beszámolója, amiből kiderült, hogy nem kicsit, de viszont nagyot buktunk a rendezéssel. Ez persze nem meglepetés, hiszen már akkor is tisztában voltunk vele, hogy közpénz milliárdok fognak a kukában kikötni, ugyanis az az összeg, amit a kormány erre a rendezvényre fordított, soha nem is térülhetett volna meg. A rendezvény maga 130 milliárd forintba került, bevétele azonban szinte alig. Emellett az óriási kiadás mellett még a várt számokat is alulmúlva – Seszták-féle 7-10 milliárdos becslés – mindössze 4,8 milliárd forintos bevételt termelt a világbajnokság.

Marketing és PR költségekre – reklám – 10,2 milliárd forint ment el, ezzel szemben a jegybevétel mindössze 806 millió forint volt. Hogy ez mégis kinek érte meg, azt egyelőre nem tudni, a magyar adófizetőknek azonban biztosan nem. Ellenben a szervezőcég 90 fős csapatának biztosan, ők ugyanis fejenként havi 780 000 forintot kerestek bruttóban. Így hát el lehet mondani, hogy minden idők VB-je egy hatalmas kudarc volt. Ezek után izgatottan várjuk a Maccabi játékokat, az atlétika vb-t és minden bizonnyal az olimpiát is. A kormány csak bemelegített a 130 milliárd forintos vizes világbajnoksággal!

Lássuk mai cikkeinket:

A főnök büszke lesz rád, amiért ilyen meggyőzően forgatod a szemeidet

Ne menjünk haza!

Hülye mindenki aki nem beszél magyarul ÉS nem fideszes

Győzelem! Csak még nem tudjuk, hogyan magyarázzuk meg

A munkásember nem hülye

Madár

Hátha Halász János is felfogja az ő Soros-fóbiás, eltorzult agyával

A nap kommentje pedig Gáboré:

Új államforma: elme és gyógyintézet

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!