Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán Viktor bátran meglátogatta a Fidelitast

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor nem csak az óvodásokat szereti ilyenkor, választások idején. Orbán Viktor a fiatalokat is szereti. A kopaszodó fiatalokat is. Ezért elvegyült.

Na, nem az egyetemisták, vagy középiskolások között, dehogy. Váratlanul legfeljebb egy oviba mer becsődülni kampányilag, mert az ovisok nem kérdeznek.

Orbán Viktor egyszer már beszélgetett fiatalokkal. Jól megválogatott fiatalokkal, évekkel ezelőtt. Most pedig a Fidesz-keltetőt látogatta meg. A Fidelitas ifjú és nem annyira ifjú rajongóinak körében érezte magát biztonságban. Csillogtak a szemek, nem mondom. Hiszen bármelyikükön megakadhat a vezér tekintete és kiemelheti, államtitkár helyettest, vagy valamit csinálhat belőle és máris meg van oldva a jövő.

Megcsacsogták ők – mármint Orbán és a fidelitasosok – az aktuális háborús helyzetet.

Milyen kár, hogy népünk vezére a középiskolások gondjaira nem kíváncsi, az egyetemisták problémái sem érdeklik, az országot elhagyni kényszerült félmillió fiatal se izgatja. Nem jó ám a beltenyészet, drágaminiszterelnökúr! Torzulásokhoz vezet.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!