December 5,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán Viktor, a szektavezér

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 621,676 forint, még hiányzik 2,378,324 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az alábbi videón a magyarországi valóságot láthatjuk egy külföldi szemén keresztül. Tényleg azt hisszük, hogy Európa nincs tisztában azzal, mi folyik Magyarországon? Nagyon is tisztában vannak vele, sőt. Orbán Viktor nem egy bátor ország hős vezére, hanem egy szánalmas pojáca.

Az alábbi videón Frank Engel, luxemburgi képviselő szembesíti Orbán Viktort a valósággal. Azzal, hogy az Európai Parlament nem egyenlő a magyar tisztelt házzal, itt többségében nem bábok, hanem gondolkodó emberek ülnek, akik készek éppeszű döntéseket hozni. Tanulságos.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!