Január 20,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Orbán válaszolt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 975,651 forint, még hiányzik 2,024,349 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tisztelt Szalonna!

Köszönöm szépen, hogy leközölték nyílt levelemet. Már van is eredménye. A címzett válaszolt, bár úgy tűnik, nem a szerkesztőségbe küldte levelét, hanem közvetlenül nekem, de én ezennel közkinccsé teszem.

Kedves bircanyeerow!

Ne haragudjon, de nem tudom Önt honfitársamnak szólítani, miután nyilvánvalóan nem rám szavazott. De ha tetszik Önnek a fegyences megszólítás, könnyen elintézhetem Önnek.

A szellemem miatt ne aggódjon, el van zárva palackba, és TEK-esek őrzik Grazban. Az oktatást pedig igenis szeretem, hiszen én is Oxfordban tanultam, lányom pedig Svájcban. És ezt bármely magyar állampolgár megteheti, ha megengedem. De nem.

A példaképeimet csak hagyja békén! Horthy Miklós a valaha volt második legnagyobb magyar államférfi. Az első természetesen én vagyok, de ugye úgy természetes, hogy a tanítvány túlszárnyalja a mestert.

És ne aggódjon! Nem fogok hadat üzenni az oroszoknak. Sőt! Ruszkik haza! Mármint gyertek haza! Mariska úgyis kideríti a magyar-orosz rokonság létezését.

A filmrészlettel kapcsolatban annyit, hogy filmügyekkel sem foglalkozom. Az Bandi dolga. De ne féljen, ilyen nálunk nem fordulhat elő, mert én még egy haldokló ellen sem állnék ki.

A konzultációs kérdéseire a válaszaim a következők:

1. Soros

2. Féknyúz

3. Migránsok

4. Megvédjük!

5. Brüsszel

6. Boldog Karácsonyt!

Üdvözlettel:

ORBÁN VIKTOR

Magyarország mindenható miniszterelnöke

bircanyeerow

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!