Június 8,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán pontosan azt adja nekik, amire igényük van

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 424,907 forint, még hiányzik 2,575,093 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Ha a fideszes parlamentben ülő fideszes képviselőkből álló fideszes többség elfogadja a fideszes javaslatokat, akkor hamarosan a fideszes házelnök mindenkit kitilthat a fideszes Parlamentből, aki csúnyát mond a fideszes miniszterekre vagy a fideszes Orbán Viktorra. De ez nem baj, mert a fideszes tévéből, fideszes rádióból és a fideszes portálokról értesülhetünk majd róla, milyen fideszes törvények születtek azon a héten.

De ez még nem minden, mert majd az is lesz – amint a fenti sorok valósággá válnak, tehát mindjárt -, hogy ezentúl a parlamenti képviselők csak úgy mehetnek be egy közintézménybe ellenőrizni annak működését, ha előtte egyeztettek a közintézménnyel. Nagyonröhögökszmájli.

Az így sterilizált Parlamentbe nyugodtan becuccolhatna pár vezető politikus a családjával, de esetleg az igen szapora Orbán család is elfoglalhatná. Mi, egyszerű adófizetők boldogan finanszírozzuk a szükséges átalakításokat, hogy elég komfortos legyen a bíborban születetteknek. A közintézményekbe már nem kell beköltözni a fideszeseknek, mert az már megtörtént.

Szerintem ideje lesz azokat a magyar állampolgárokat is megbüntetni, akik nem fideszes képviselőjelöltre, polgármesterjelöltre, vagy nem magára, szentséges Orbán Viktorra szavaztak, szavaznak vagy fognak szavazni. Ilyen esetben teljesen indokolt lenne a vagyonelkobzás, átnevelőtábor, visszaeső ellenzékiek esetében az állampolgárság megvonása, de akár a Dunába lövés sem tűnik túlzott óvintézkedésnek. Jól érzem a szarszagot? Szerintem igen. Igen nehéz lesz találni olyan területet, ahol ne lenne már most is tökéletes diktatúra. Tényleg csak a konkrét fizikai erőszak van hátra, a többi eszközt már elhasználtátok, drága kicsi fideszesek.

Hoppá, úgy látom, a törvénytervezet beterjesztője (Kocsis Máté, akiről tudjuk, hogy nem buzeráns) már a szavazás eredményét is tudja.

 

Az a rengeteg lelkes szurkoló a poszt alatt! Tök igaza van Orbánnak. Nem kell ezeknek – mármint akik a Fideszre szavaznak – demokrácia, azt sem tudják, mi fán terem. Visszavágynak a diktatúrába. Orbán pontosan azt adja nekik, amire igényük van. Van, aki cselédnek születik és csak cselédként tud élni. Önként. Ami még nem is lenne baj, ha nem gyűlölne mindenkit, aki szabad. De gyűlöl, mert miközben cseléd, azt szeretné, ha tisztelnék. Csak ugye nincs miért. Szánalmas ez, de legalább nagyon. A cselédnek erőskezű gazda kell. Országos szinten ezt diktátornak nevezzük. De a diktátor azt akarja, hogy őt demokratának nevezzék. Az ország kevesebb mint fele identitászavaros, ami még csak hagyján, de rá akarnak telepedni erővel az ország másik felére, mert az ilyeneknek soha nem elég, ha maguktól nyomorult életet élhetnek. Azt akarják, hogy mindenki más is nyomorult életet éljen. Nekik nem elég, ha a diktátoruk lábát csókohatják. Azt akarják, hogy mindenki más is azt csókolja.

Alig egy hónapja szembesült azzal a maffia, hogy itthon is meggyengült a hatalma. Ezt üvöltve-vergődve-gyalázkodva élték meg, de elég volt ez a néhány hét arra, hogy a rájuk jellemző sunyi bosszút is kiterveljék. A főváros és a nagyobb városok kicsúsztak a bűnbanda kezéből. Máris a fideszes bolhacirkusz előtt van a törvényjavaslat, a települések önkormányzataö a helyi adók bevételét csak adott célra (tömegközlekedés) költhetik. Szinte biztos, hogy a maffiakormány ki fogja vonni az állami támogatásokat az önkormányzatokból (például a közösségi közlekedésből is), hogy térdre kényszerítsék a nem-fideszes településeket. Az is benne van ebben a salátatörvényben, hogy az önkormányzatoktól elveszik a döntési jogot, hogy ki, mit és hová építhet az önkormányzat területén belül. Majd a kormányhivatal eldönti.

Ha jól átgondolom ezt az egészet, meg kell állapítanom, hogy végső soron jól csinálja ártunk és ormányunk. Lényegében kizavarja az utcára azokat az ellenzéki politikusokat, akik eddig jól elvoltak ott, a melegben. Ha marad az irányvonal, tehát a fiatal szavazókat pocskondiázza a lakájmédia azért, mert nem szavaztak a Fideszre az önkormányzatokban és tovább tolják a fostalicskát ebben az irányban, mindenféle ferdelelkű korcsnak beállítva az ifjabb generáció tagjait, akkor csak sikerül kiprovokálni egy normális ellenállást. Jól tolják a kollégista fiúk, szó se róla. Az önkormányzatok mozgásterének további szűkítésével nem a főpolgármestereken és az ellenzéki polgármestereken áll ám bosszút Orbán és bandája. Azokat az embereket próbálják végleg a földbe taposni, akik nem a Fideszre szavaztak.

Drágáim, ez már nem véleményes, nem gyenge demokrácia, nem féldiktatúra, hanem nyílt diktatúra. Akkor is, ha a pocsolyamédiájuk élteti az új törvényeket és akkor is, ha a menthetetlenül cselédlelkű hívek üvöltve éljeneznek, mert most végre rend lesz, csend és hullaszag. Nem lesz, drágaszép alattvalók és egyéb szolgalelkek. Megmondom, mi lesz.

A rendszer megrendült. Nem most, hanem még az európai parlamenti választásokkor. Azóta fel sem tudnak állni fideszék a padlóról. Május óta sorra kapják a pofonokat. Az európai néppárt munkájban nem vehetnek részt, a tagságuk ott lóg egy fa ágán. Közben az Unió is kezd észhez térni, elég sok változás van kilátásban. Például változtatni akarnak azon a gyakorlaton, hogy azoknak az országoknak is korlátlanul öntsék a támogatásokat, amely országok kormányai kirabolják a saját polgáraikat, ráadásul diktatúrát építenek az országaikban. Jogállami feltételekhez kötik a kifizetéseket.

Miután szembekerültek az uniós országokkal, Orbánék elveszítették az irányítást a fél ország fölött. Miközben Putyinnak és Erdogannak, a kínaiaknak és a német nagytőkéseknek árulja a rezsim az országot, éppen a parlametből próbálja kiszorítani az ellenzéket és az önkormányzatiság maradékát számolná fel.

Az van, hogy beszartak. Eddig csak röhögtek az ellenzéki pártokon, de most, hogy az ellenzék összefogott, rájöttek, hogy komoly ellenfél született. Ezt nem úgy óhajtják megoldani, hogy kevesebbet lopnak, elkezdenek dolgozni és úgy vezetni az országot, hogy a választópolgárok melléjük álljanak (mert jó irányba haladunk és mert elégedettek vagyunk a változásokkal), hanem erőből akarnak eltaposni mindenkit, aki nem őket támogatja.

Ez nem fog menni. Nagyon zárt országban talán működik, de Magyarországot nem lehet elszigetelni. Nem lehet olyan eszközöket bevetni, amilyeneket Putyin, Erdogan vagy Kim Jong-un gond nélkül alkalmaz. Ez az út, amin Orbán és bandája elindult, egy irányba vezet. A feszültség ott fortyog a felszín alatt. Bőven elég csak Budapest lakóit utcára vinni. Akkor a fél ország is utcára fog menni. Mert a fél ország felszabadult, már nem kell attól rettegni, hogy az önkormányzat bosszút áll azokon, akik ki merik nyilvánítani a nemtetszésüket. Bukni fog a rezsim. Vége van. De ameddig egy reggel az lesz a főcím az újságokban, hogy már nem Polt Péternek hívják a legfőbb ügyészt, ezek még mindent meg fognak tenni, hogy szar legyen mindenkinek. És szar is lesz. De ki fogjuk bírni. Aztán vége lesz ennek, és elővehetjük a lapátot.

Arra azért nagyon kíváncsi leszek, hogy hányan fogják körbeállni Orbán Viktort azok közül, akik a parlamentben a testükkel védték akkor, amikor az égvilágon semmi veszély nem leselkedett rá, legfeljebb annyi, hogy valamelyik  ellenzéki képviselő kérdezni talál tőle valamit. Ezek közül vajon mennyien maradnak mellette a bukás pillanatában, és hányan lesznek olyanok, akik önmaguk védelmében ellene fordulnak? Meglátjuk hamarosan.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!