Szeptember 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán megérkezett Rómába úgy, hogy már ott volt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,782,224 forint, még hiányzik 1,217,776 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ékes példáját lehet látni annak, hogy miként lehet két mondatban is többet füllenteni, mint az éves átlag. Orbán Viktort és családját csütörtökön fotózta le valaki Rómában, egy étterem teraszán. Tehát egészen biztosan nem pénteken érkezett. Az lehet, hogy a hivatalos program pénteken van, de akkor vagy magánutazás volt, amit megszakított Orbán, vagy hivatalos útra vitte magával a családot.

Azt nem értem, mi a fenét jelenthet a katolikus törvényhozó, mint gyűjtőfogalom. Azt tudom, hogy Orbán Viktor sem nem törvényhozó (az az országgyűlés), sem nem katolikus. Mivel református. Sem nem pénteken érkezett, mert már ott volt. A többi stimmel.

Orbán Viktor pénteken hivatalos programra Rómába érkezett – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

 A kormányfő a katolikus törvényhozók 12. alkalommal megrendezett éves találkozóján vesz részt, amelyet minden esztendőben Rómában és az olasz főváros közelében fekvő Frascatiban tartanak meg – tette hozzá Havasi Bertalan. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!