Szeptember 23,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán lejmol

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,297,765 forint, még hiányzik 1,702,235 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Minden különösebb kommentár helyett idézem Bálint kolléga keresetlen szavait: ennek azbeszt borítja a pofáját, az nem kérdés.

Csak gratulálni tudok azoknak a honfitársaimnak, akik a rommá adóztatott, európai szinten is köpedelem fizetésükből utalnak egy keveset azoknak, akik rommá adóztatják és alacsonyan tartják a béreket. Szerintem is tessenek elküldeni az utolsó fillért is Orbán Viktornak, hadd harcoljon az a drága ember gond nélkül az Unió ellen. Hiszen abból a párszázezer forintból mégsem vehet páncélt, amit a feleségével összekuporgattak. A Mészáros Lölö pénzéről pedig nem beszélünk. Úgy teszünk, mintha semmiről semmit nem tudnánk. Jobb a békesség. Szóval tessenek küldeni a pénzt, a rezsiszámlák befizetése még várhat. De az sem túl nagy ár a megvédésért, ha a szolgáltató kikapcsolja a vizet, gázt, villanyt. Ne azt kérdezd, mit tehet érted Orbán Viktor, hanem azt, hogy maradt-e még normális ember ebben az országban.

Ha esetleg Mészáros Lőrinc mégis indulna a polgármester választáson és kellene pénz kampányra, vagy netán a Tiborcz család szükséget szenved valamiben, azonnal tessenek szólni, küldeni a csekket. De akár a magán  bankszámlákról is bátran le lehet emelni a szükséges összeget. Örömmel adjuk. Tényleg.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató közleménye

Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

A levélben szót ejt a 2019 tavaszán következő európai parlamenti választásról, amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el.

Az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem számíthatunk ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével pénzadománnyal járulhatnak hozzá a Fidesz európai parlamenti választási kampányához.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

(fidesz.hu)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!