Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nyolcan rakták le, máshogy nem is érdemes

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,175,810 forint, még hiányzik 1,824,190 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lerakták ezek a nemzeti oltóanyaggyár alapkövét. Ha nem nemzeti lenne, jó sem lehetne. Remélem, lesz mellette nemzeti dohánybolt és nemzeti identitás is, mert úgy az igazi. Hogy ebben a gyárban mikor fog először oltóanyag készülni, azt még kitalálni sem lehet, de majdcsak felépül egyszer. Azt nehezményezem egy kicsit, hogy ha már ott van nyolc, szemmel láthatólag jó kondícióban lévő férfiember, miért nem lapátot adtak a kezükbe. Mint tudjuk, a munka nem szégyen, egy kicsit igazán beszállhattak volna az építésbe, ha már ilyen szépen összegyűltek.

Függetlenül mindentől, nem tudom nem észrevenni, hogy Kossa György kivételével sehogy nem áll rajtuk az öltöny. Biztosan az is valami nemzeti sajátosság lehet. Vagy nincs az országban egy olyan szabó, aki képes lenne egy normális öltönyt varrni. Esetleg az urak nem a testalkatuk, hanem az aktuális divatirányzat szerint ruházkodnak, tükör meg nincs a háznál. Több ötletem nincs.

MTI/Czeglédi Zsolt

Debrecen, 2021. szeptember 5. Pósán László fideszes országgyűlési képviselő, Papp László (Fidesz-KDNP) polgármester, Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora, Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Kossa György, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány elnöke, Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja és György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára (b-j) a Debrecenben épülő nemzeti oltóanyaggyár alapkőletételén 2021. szeptember 5-én. MTI/Czeglédi Zsolt

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!