Szeptember 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nyilvánvaló hülyeség

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,782,224 forint, még hiányzik 1,217,776 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hende Csaba az utóbbi napokban nagy gondba került, ugyanis párttársához, Lázár Jánoshoz hasonlóan, nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a szombathelyi arcvesztést követően bizonyítsa, ő továbbra is a párt hű kádere , akarom mondani politikusa. Mióta ugyanis a Fidesz elvesztette többségét a város közgyűlésében, egyszerűen képtelenek érvényesíteni akaratukat, amit igen nehezen viselnek. Ennek köszönhető a pár héttel ezelőtti szobafenyős torlaszolás és a mai napon történt nevetséges közlemény kiadása is. A közgyűlés ugyanis elfogadta egy migrációs bizottság létrehozását, ahol a tervek szerint megvizsgálják a városba érkező illegális bevándorlást, valamint azt, hogy hány letelepedési kötvényes van Szombathelyen, mivel kiderült, hogy bűnözők is lehetnek köztük. A munkáért tiszteledíj nem jár.

Hogy a bizottság megalakulását hogyan kommunikálta Hende Csaba? Nézzük:

A Szombathelyen történtek is azt mutatják, hogy amint döntési helyzetbe kerül a bevándorláspárti ellenzék, azonnal nekilát a migráció szervezésének – mondta Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselő csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón, ahol reagált a szombathelyi közgyűlés előző napi ülésére.

A megyeszékhely fideszes parlamenti képviselője kifejtette: az MSZP, a DK és a Jobbik képviselői többségbe kerülve, a szombathelyi közgyűlésben első lépésként azonnal megalakították az úgynevezett bevándorlási bizottságot. “Azzal a nyilvánvaló szándékkal tették ezt, hogy elkezdjék a bevándorlás szervezését” – mondta, hozzátéve: az országban mindenhol ez történne, ha az ellenzék kerülne többségbe.

Ezért nem szabad rájuk bízni egyetlen települést sem – jelentette ki Hende Csaba, aki szerint akárhogy is próbálják tagadni az ellenzékiek, valójában a bevándorlás szervezése a céljuk, hiszen minden bevándorláspárti javaslatot megszavaztak, és állandóan támadják a kormányt, amiért nem enged a bevándorlás kérdésében. – MTI

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!