Augusztus 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Nyereményjáték a Kékfényben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 949,660 forint, még hiányzik 2,050,340 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A 168 óra online beszámolója szerint a volt amerikai külügyi helyettes államtitkár, Thomas O. Melia  ezt írta Twitter-oldalán:

Nikola Gruevszki nem csak barátja és ideológiai lelki társa Orbán Viktor miniszterelnöknek, hanem egy átlátható és hiteles eljárásban korrupcióért elítélt bűnelkövető is. Ki fogja ugyanezt tenni Orbánért, amikor eljön az ő ideje?

Kérdésünk: ki ad majd menedékjogot Magyarország  jogerősen elítélt miniszterelnökének?

  1. Vlagyimir Putyin (Oroszország)
  2. Recep Tayyip Erdogan (Törökország)
  3. Ali Ahmadov Ilham Aliyev (Azerbajdzsán)

A helyes megfejtők között egy két személyre szóló wellness hétvégét sorsolunk ki az előzetes letartóztatásban lévő Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó valamelyik szállodában.

Tódor János

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!