Január 29,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nincs itt semmi látnivaló. Megint

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,409,833 forint, még hiányzik 1,590,167 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nyilván harsány röhögés lesz a válasz, némi gúnyolódással és hazudozással kísérve. A probléma pedig az a szervezett buszokkal, hogy teljesen egyértelműen választási pártkampányról van szó. Ha jól emlékszem, több pártot is rommá bírságolt a teljesen, kétségtelenül és egyértelműen független Állami Számvevőszék, nyilván ha vizsgálnák is az esetet, semmi rendkívülit nem találnának. Ahogy akkor sem találtak, amikor a CÖF nyomtatta a Fidesz plakátjait, hiszen a CÖF civil szervezet (höhö), szó sincs tiltott pártfinanszírozásról. Most sem.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a Civil Összefogás Fórum (CÖF) hozza nyilvánosságra a futballakadémiák, önkormányzatok és kistérségek azon buszainak bérleti szerződéseit, amelyekkel embereket szállítottak az október 23-ai Békementre – mondta a DK szóvivője.

Barkóczi Balázs hétfői online sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a sajtóhírek szerint a CÖF a korábbi évekhez képest is jóval több embert buszoztathatott az idei október 23-i ünnepre.
    Két eset lehetséges: a CÖF vagy fizetett ezeknek a buszoknak a használatáért, vagy pedig az eredeti feladatuktól eltérően, törvénytelenül  használták fel a járműveket arra, hogy az ország más pontjairól, sőt külföldről hozzanak embereket a Békementre – fogalmazott a politikus.
    A szóvivő azt állította, hogy ha fizettek is a járművekért, a buszoztatás akkor is közpénzből történt, mert a CÖF is közpénzből működik. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!