December 1,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nemzeti keresztény gyökérkedési versenyfutás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,769,645 forint, még hiányzik 1,230,355 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem jókedvemben, hanem kínomban. Kezdjük erősen és mindenféle bevezető nélkül a napot. Szerda van egyébként meg november vége és ahogy az évszakok könyörtelen egymásutániságát feldolgozni képtelen kolléga kérdezné: mikor lesz már tavasz? Jó reggelt kívánok az agyhalál, az erkölcsi pusztulás és a gátlástalan szervilizmus által körbezárt, NER-nek nevezett fekete lyukból! Íme a tartalom, amire meg sem próbálom megtalálni a megfelelő szavakat, mert mégis ugyanaz az anyanyelvem nekem, mint azoknak, akik az alábbihoz hasonló tömény fekáliát előállítják, és ez egyáltalán nem jó érzés.

Ránézni is rossz erre a vizuális fércmunkára, de ennél csak a világgá kürtölt tartalom a gyalázatosabb. Megint elérkeztünk egy lehányt, messziről bűzlő kilométerkövéhez ennek az istenverte kétharmados  fideszes menetelésnek. Minden az övék, minden a kezükben van, de még mindig nem elég abból, hogy olyan politikai hatalommal nem rendelkező civileket, értelmiségieket rugdossanak, mint Heller Ágnes. Azzal az összesen két, éhenhalásra készülő agysejtükkel az agyuk helyén.

Az van, hogy Kovács Zoltán nemzetközi kommunikátorok és az ostoba, de legalább túlteljesítési kényszeres propagandisták esküdt ellensége adott egy interjút a Liberation nevű francia lapnak, amelyben pár gondolat erejéig Orbán rezsimjéről is szó esik. Heller például azt mondja, hogy sokkal indokoltabb a populizmus helyett etnikai nacionalizmusról, vagy etnonacionalizmusról beszélni. Ez a kormányzási módszer a rasszizmuson alapul, még ha ez nincs is kimondva. És igen, ez így van Magyarországon, ahol Orbán Viktor szétválasztja a nemzetiséget az állampolgárságtól, mely két elem Franciaországban például együvé tartozik – mondja a filozófus.

Ebből a barnanyelvű oldalon kihozták, hogy Heller súlyos náci szövegeket tol, és önhatalmúlag, faji alapon kategorizálja a Magyarországon élőket. Vagyis ott tartanak, hogy azt nevezik nácinak, aki kimondja, hogy ők valójában rohadt nácik. Vagy legalábbis gyűlölködő, kirekesztő szaralakok, akik homogén nemzetállamoznak, kollektíve terroristázzák a muszlim menekülteket, és keresztény gyökereik felsőbbrendűségére hivatkozva állítják, hogy ők megvédik Magyarországot, amelyik a magyaroké, ugye.

Hosszú évek óta tolják az emberek legsötétebb ösztöneire apelláló hergelő propagandát, most meg van pofájuk leírni, hogy Heller Ágnes baloldali filozófiája és Hitler nemzeti szocializmusa közé nyugodtan ki lehet tenni az egyenlőségjelet. Pedig most is arról van szó, hogy az állandó uszítás (a kormány és szennylapjai körülbelül a mindenegybenblog szintjén tolják a hazugságokat és az összeesküvés-elméleti alapokon nyugvó hergelést) nem múlik el következmények nélkül, ellenkezőleg: beérnek az ő gyümölcsei. Ott tartunk, hogy ma Magyarországon a lakosság 20%-a nyíltan és büszkén vállalja antiszemitizmusát. Egy Ausztriában, Franciaországban, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Brtianniában, Németországban és Svédországban a CNN megbízásából a ComRes közvélemény-kutató cég által készített felmérés szerint nálunk a legsúlyosabb a helyzet: míg a hét ország átlagában minden tizedik európai vállalta csak antiszemitizmusát, nálunk minden ötödik magyar antiszemita.

Senki nem mondhatja, hogy nem szép siker ez, de máris itt a jól ütemezett válasz, ami éppen végighullámzik az agymosó kanálisokon: Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök a CNN-nek adott interjújában kedden méltatta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt az antiszemitizmus elleni fellépéséért. Igen, valóban jól sikerült ez a fellépés, sőt, a homofóbia, a rasszizmus, sovinizmus elleni fellépésért is jár az elismerés Chuck Norris haverjának, hogy a korrupcióról már nem is beszéljünk, mert a zéró tolerancia arra is érvényes.

A nemzeti keresztény gyökérkedési versenyfutásban különben már ott tartanak az elvtik, hogy a lopott pénzből működő Magyar Idők belerongyolt az Aldi nevű áruházláncba, amiért karácsonyfás lábtörlőt értékesít, és ezt van pofája hirdetni is a reklámújságjában. Igen, eltaláltuk: ez akár az ünnep meggyalázását is jelentheti, és örüljünk, hogy nem karácsonyfás WC papírral nyomulnak, pedig. Mekkora szar lehet így élni, állandóan árgus szemekkel állni a kapával a keresztény gyökerek fölött és azon rettegni, hogy a balliberális üzletláncok éppen miként rondítanak bele a szent keresztény értékekbe. Ha a karácsony kedvéért lemészárolt fenyőfa nem keresztény szimbólum, akkor rohadjak is meg.

És ameddig sűrű nyáladzás és lábszag közepette rágják a néphülyítésre kiváló gumicsontjaikat, keresztényi megfontolásokból olyan pitiánerségek miatt például nem aggódnak, hogy mivel nincs elég orvos, be kell zárni a Honvédkórház koraszülött centrumát. Még egyszer: a sürgősségi centrum és a Podmaniczky utcai telephely után a Honvédkórház koraszülött centrumának működése is ellehetetlenült az orvoshiány miatt. Ezt kedden válságértekezleten jelentették be, a hvg.hu információi szerint december 15-én be is zárják az országos elismertségű osztályt, mert nincsenek meg a működtetéséhez szükséges személyi feltételek.

A változatosság kedvéért a Budai Gyermekkórház is rohad (de legalább nincsenek migránsok, ugye milyen jó?), ott a terapeuták és a nővérek takarítanak gyógyítás helyett. Segáz, ne zavarják Kásler doktort, ő éppen menti megfele a világszínvonalú egészségügyet (gondolom, keresi a keresztény gyökereket a végtelen tér-idő-kontinuumban), csak véletlenül a fejére szorult az alufóliasisak, most kivételesen se nem lát, se nem hall. De egyébként minden sínen van, ami meg nincs, arra rá kell vágni, hogy féknyúz.

Olybá tűnik, hogy mivel idén már nem lesz több választás, elmarad a kormány részéről a jól bevált Erzsébet-utalványos nagylelkűség. Hát ilyen ez, amikor az ember azt hiszi, hogy ezeket a drága, szentéletű embereket érdekli egy percre is a zemberek sorsa, ha csak nem éppen szavazatokban reménykednek. Szóval ne nagyon tessék a karácsonyfa alatt keresgélni a bűvös ajándékot, minden jel arra mutat, hogy nem lesz ott. Be kell érni a húsvéti ajándékkal, meg a nyugdíjprémiummal, majd jövőre, amikor megint szavazni kell, akkor majd összedobják a konyhapénzükből.

Igaz, hogy közben három hónap alatt a kormány legújabb haveri reklámcége közel 17 milliárd nettó magyar forintot nyeltek el (összehasonlításképpen: 2,7 millió nyugdíjas húsvéti Bözsiutija 29 milliárdba került), de tessék összeszorított fogakkal tűrni és rettegni, mer’ a Viktor megvéd. Ahogy a magánnyugdíjakat, a munkahelyeket, a rabszolgaságot (látták, hogy a Lezsák nevű alak mennyire kitett magáért az ún. rabszolgatörvény éjszakába nyúló vitájában?) és a CEU-t is.

Apropó mióta Kósa Lajos is CEU-szakértővé avanzsált (értsd: Kósa szerint a CEU jól látja, hogy Budapest jobb hely, mint Bécs), nekem más nincs mondanivalóm. Berekesztem a jóreggelt posztot, szép napot mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!