November 26,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem unjátok még?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,200,839 forint, még hiányzik 1,799,161 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz újdonsült EP-képviselőjénél, Hidvéghi Balázsnál beakadt a lemez. Az ember képtelen túltenni magát Gyurcsány Ferenc személyén. Szerinte még mindig ő a hibás mindenért ebben az országban, noha nem tudom, mit is ért „Gyurcsányék” alatt. A teljes családot gyerekestül, kutyástul? Már csak azért kérdezem, mert nem lenne szokatlan ez a megközelítés a kormánypártoktól. Hidvéghi ismét olyan vádakkal állt elő, amelyeket ha nem tud bizonyítani, akkor azok bizony rágalmazásnak minősülnek.

Értem én, hogy úgy érezte, Kósa és Németh hülyeségei mellett alig rúg labdába mostanság, de azért olyat állítani, hogy Gyurcsányék az uniós források elosztási rendszerének megváltoztatásával el akarják venni a támogatásokat a magyaroktól, és csak azoknak a településeknek juttatnának azokból, amelyek hajlandóak lennének migránsokat betelepíteni, elég erős.

Kíváncsian várjuk a Fidesz bizonyítékait az állításokra, már csak azért is, mert mondtak már hasonlókat korábban, aztán valahogy semmi sem történt. 

Gyurcsányék az uniós források elosztási rendszerének megváltoztatásával el akarják venni a támogatásokat a magyaroktól, és csak azoknak a településeknek juttatnának azokból, amelyek hajlandóak lennének migránsokat betelepíteni – jelentette ki Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő szerdán Brüsszelben magyar újságíróknak nyilatkozva.

A képviselő hangsúlyozta, a DK javaslatának lényege, hogy azok a települések, amelyek nemet mondanak a migránsok betelepítésére, elesnének az uniós forrásoktól.

A bevándorláspárti ellenzék nem csak a kerítést bontaná le, nem csak illegális bevándorlókat engedne be az országba, hanem többek között a migránsok kvóta alapú elosztásának rendszerét is támogatná, ahogy támogatta az elmúlt években is – tette hozzá. “Ha rajtuk múlna, akkor nem Magyarországon, hanem Brüsszelben dönthetnének arról, hogy Budapestre, vagy más magyar városba, településre hány bevándorlót telepítenek be” – mondta a fideszes politikus.(MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!