Május 30,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem lehetne új hazugságokat kitalálni?

Nem szokásom Morvai Krisztinával foglalkozni, most sem ő az érdekes. Igaz, soha nem is volt ő érdekes. A közleményben szereplő videó nekem nem indul el, nem is találja a kereső, de hátha megszerelik addigra. Mindössze vitaindítónak tettem ide Morvai Krisztina szokásos önreklámját. Mekkora gondban lehet a kormánypárt, ha egy volt jobbikos, az EP fizetéséhez foggal-körömmel ragaszkodó, a tulajdon volt pártját kétpofára szidó ember védelmére szorul? Értem én, hogy jövőre is kell a jó kis fizetés (miután lejár az EP mandátum) és ehhez be kell magát nyalnia az embernek a kormánypártba. De nem lehetne legalább egyedi szófordulatokkal előadni ugyanazokat a baromságokat? A szemkilövető, migrációpárti és az Orbángyűlölő már annyira elcsépelt, hogy szerintem a hívek is unják.

Mi tartja össze a trágár és primitív O1G koalíciót? – videóval

Mi tartja össze a trágár és primitív O1G koalíciót? Van-e valamiféle – az országot és a magyar embereket “előrevivő”- értékrendjük vagy csak az Orbán és FIDESZ gyűlölet a programjuk és a közöttük lévő kapocs?  Mit keres a szemkilövető és migrációpárti DK és MSZP mellett a Jobbik? – ilyen s ehhez hasonló kérdésekről beszélgettem kedden reggel a TV2 Mokka műsorában Istenes Lászlóval. 
     Az adás felvétele itt érhető el:

    https://tv2.hu/musoraink/mokka/280814_morvai-krisztina-kozvetlen-kozelrol-arcon-fujtak-konnygazzal.

Köszönettel és tisztelettel
Morvai Krisztina

Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.