Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem is tudom, mit lehet erre mondani

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem igazán tudom, mit is írhatnék az alábbi sajtóközleménnyel kapcsolatban, hiszen olyan üzenetet fogalmaz meg, amelyet nehéz feldolgozni. A Honfoglalás 2000 Egyesület szerint Putyin megmentette Európát a III. világháborútól és atomháborútól. Ha nem csalnak az emlékeim, akkor Putyin indított háborút egy európai ország ellen, és ő volt az is, aki atomfegyverekkel fenyegetett. Ehhez képest azt állítani, hogy pont neki köszönhető az, hogy nem robbant ki sem a harmadik világháború, sem egy atomháború, már nem is vicces, lehangoló.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: KÖSZÖNET! MI, NEMET MONDUNK A HÁBORÚRA!

Huszonhét helyen halmoztak fel nyugatról származó fegyvereket (köztük nukleáris fegyvereket) az ukránok, amit az oroszok hazájuk elleni fenyegetésnek minősítettek. (A 80-as években szovjet rakétákat telepítettek Kubába – ezt Amerika nem tűrhette, a szovjetek a fegyvereket hazavitték) A közelmúltban az oroszok behatoltak Ukrajnába, sorra felszámolták a fegyverraktárakat – igaz, súlyos áldozatok árán. Ukrán és orosz katonák százai hősi halált haltak, a lakosság körében is sok az áldozat, óriási az anyagi kár.

PUTYIN MEGMENTETTE  EURÓPÁT A III. VILÁGHÁBORÚTÓL, AZ ATOMHÁBORÚTÓL, KÖSZÖNET JÁR ÉRTE! A magyarok békét akarnak! (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!