December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem érvényes a népszavazás? Akkor győzelem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Esküszöm, mintha a Fideszt látnám. Nem lett érvényes a népszavazás? Kit érdekel? Aki szavazott, annak többsége arra szavazott, amire amúgy is felesleges szavazni. Merthogy meleg ember minden társadalomban volt, van, lesz. Volt az ókorban és lesz ezer év múlva is. Nem választás, nem akarat, nem elhatározás kérdése. Márpedig ugye ez a bohóckodás arról szól, hogy nehogy az a néhány száz, esetleg néhány ezer meleg házasságot tudjon kötni, aki szeretne.

Megnyugtató látni, hogy Romániában nem ugrottak úgy rá a gyűlölködésre az emberek, mint ahogy azt egyesek remélték. Van elég gond ott is, amit meg kell oldani. Ez speciel egy mondvacsinált hülyeség, ahogy Magyarországon is az volt. Csak ott legalább megkérdezték róla az embereket, nem Szájer tolta bele az alaptákolmányba két feles között.

Amúgy az MPP akár meg is érthetné, hogy senki nem kérdőjelezte meg a család intézményét. A népszavazás kiagyalója szerette volna megkérdőjelezni egy elenyésző kisebbség jogát az emberi élethez. A társadalom nem segített ebben. Becsülöm is érte őket.

Az MPP szerint az érvénytelen népszavazás nem kérdőjelezheti meg a család intézményét 

A Magyar Polgári Párt (MPP) szerint a férfi és nő házasságán alapuló család fogalmának alkotmányba iktatásáról szóló hét végi romániai népszavazás érvénytelensége nem kérdőjelezheti meg a család intézményét és annak szerepét a társadalom szövetének megőrzésében.

Az MPP az MTI-hez eljuttatott hétfői közleményében nyomatékosította: a család az élet legtermészetesebb közössége, a társadalom legősibb eleme, amely önmagában hordja célját és igazolását, alapját pedig egy férfi és egy nő házassága képezi. A párt szerint a család nem minősíthető vissza sem valamilyen szerződéses érdektársulásra, sem magasabb rendűnek nevezett társadalmi célt szolgáló, annak alávetett egységgé. 
    A párt köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a népszavazáson, különösen azoknak, akik igennel szavaztak.
    “A hagyományos családra voksolók rendkívül magas aránya megerősíti, társadalmunk elkötelezettségét a keresztény családmodell, illetve a keresztény értékek mentén szerveződő Európa mellett. Ugyanakkor sajnálattal kell tudomásul vennünk, hogy a kilencven százalék feletti eredmény önmagában nem elegendő, hiszen a részvételi arány nem érte el az érvényességi küszöböt. A voksolást megelőző rendkívül erőszakos és negatív kampány következtében a jogosultak többsége nem tudott elvonatkoztatni a jelenlegi politikai konjunktúrától” – értékelte az MPP.
    A párt közölte: a jövőben is mindent elkövet, hogy felhívja a figyelmet a nyílt társadalmat hirdető, a közösség valós érdekeivel ellentétes, értéktelen világrendet szorgalmazó ál-liberális eszmék térhódításának veszélyére.
    A szombaton és vasárnap tartott népszavazáson a névjegyszékben szereplők 20,96 százaléka adta le voksát. A referendum érvényességéhez a választók legalább 30 százalékának kellett volna szavaznia. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!