Január 20,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem azt mondta, Lőrinc!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 914,166 forint, még hiányzik 2,085,834 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egyszerűen nem lehet annyi halálos áldozata a járványnak egyetlen nap alatt, hogy a kormány legalább egy kicsit visszavegyen a nagy arcából, a kormányzás helyett gyakorolt folyamatos kommunikálásból, a csilliárdok szétszórásából, vagy éppen a gumicsontnak és ártatlan figyelem elterelésnek tűnő, ám a maga nemében nagyon is komoly hatalomtechnikai dúlásból. Mindegy, hogy a közpénzt kell még könnyebben ellophatóvá tenni, vagy a melegeket, egyedülállókat, a fideszes sorból kilógokat kell megfosztani a jogaiktól, vagy éppen a verőembereket kell kirendelni valamely stratégiai jelentőségű objektumhoz, a kormánypárt kampányol. Reggeltől estig, járványhullámtól járványhullámig.

Komolyen elborzaszt, hogy miközben a járvány kezdete óta még soha nem jelentettek annyi halálesetet, mint ma (121), van energiájuk az alábbiakban olvasható és látható monoton, semmitmondó, véresen buta hasbeszélésre.

Soros György az Európai Unió vezetői mellett a magyar baloldalnak is kijelölte az irányt: “először bátornak nevezte a hazai álhírgyártókat, majd hitet tett a közös baloldali lista mellett” – mondta a Fidesz-KDNP pártszövetség nevében Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában.

A KDNP frakciószóvivője hangsúlyozta, Soros György ismét nyilvánvalóvá tette, hogy szerinte fel kell lépni Magyarország ellen.

“Készül tehát a Soros-lista: Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére írja, Soros György a megrendelő, a DK-tól kezdve az MSZP-n, a Jobbikon, az LMP-n és a Momentumon át Karácsony Gergely pártjáig mind fel fognak rá iratkozni” – fejtette ki Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus kijelentette, a baloldali pártokat a bevándorlás támogatása köti össze, “ahogy Soros György is azért támadja Magyarországot, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra”.

Nem azt mondta, Lőrinc! Nem Magyarország ellen, hanem a korrupt, autoriter magyar (illetve lengyel) kormány ellen, akiknek a jogállamiság nem elvont fogalom, hanem a személyes és a politikai korrupció korlátja. De ezt már annyiszor megbeszéltük Sorostól függetlenül is, hogy leírni is szégyen. Nacsa Lőrincnek – aki nemrég azzal coming outolt egy újságírói kérdésre, hogy nincs tévéje, ezért nem tudja megmondani, hogy a mindenki pénzéből fenntartott közmédia mennyire fideszkádéenpés és elfogult – feltétlenül jár a pacsi. Az egységnyi időre jutó sorosozás tekintetében rekordgyanús teljesítménye nem mindennapi: 43 másodperc alatt négyszer kiejteni Soros György nevét, azaz tíz másodperceként egyszer, csak a legnagyobbaknak sikerülhet. Tegnap Orbánnak percenként csak kettőre futotta.

Csak arra lennék kíváncsi, hogy ha majd elmúlik a járvány is, meg ledől az Orbán nevű bálvány és az egész kútmérgező, Finkelstein mérgével operáló rezsim, akkor majd mit mondanak ezek az emberek évek múltán a gyerekeiknek, az unokáiknak? Hogy miközben tényleg mindenki a maga helyén a legjobb tudása szerint próbált helyt állni, emberek életét megmenteni, mert az éppen tomboló járvány naponta százak életét követelte, akkor mi, legbátrabb magyarok, nyomtuk a Soros-csengőt, egy 90 éves vénemberrel, a bevándorlókkal és Gyurcsánnyal riogattuk az embereket, mert a Fidesz-KDNP nem lehet ellenzékben? Nem lennék a helyükben. Se most, se évek múlva.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!