Október 17,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Nem a türkökkel van bajom

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,091,448 forint, még hiányzik 1,908,552 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nekem nem a türkökkel van bajom!

Biztosan lesznek olyanok, akik szerint én most erősen túlzok, vagy akik e téma kapcsán unottan legyintenek egyet majd, mert hisz’ veszett már több is Mohácsnál.

Nekik tisztelettel azt üzenem, hogy nincs igazuk. Mert akiben egy csöppnyi magyar vér is van, vagy csak szorult belé némi kis identitástudat abból a sokat hangoztatottból, az szerintem még gondolatban sem ad mások kezére egy ilyen nemzeti jelképnek minősülő szakrális épületet.

Lovag Ybl Miklós György Ignác magyar építész, a 19. század egyik legnagyobb magyar mestere, a historizmus európai jelentőségű képviselője. Legismertebb művei a budapesti Magyar Állami Operaház, a Fővámház, a Várkert Bazár, a Szent István-bazilika vagy a Szeplőtelen fogantatás templom. (Forrás: Wikipédia)

Ez a cselekedet ránk, magyarokra nézve nemzeti szégyen. Ha valami, akkor ez igenis hazaárulás!

Boldog karácsonyt, miniszterelnök úr!

Bogdán Géza

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!