Március 6,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nehogy már el kelljen számolni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 736,760 forint, még hiányzik 2,263,240 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Itt tartunk (igaz, nem most jutottunk ide váratlanul), hogy a teljhatalommal kormányzó Fidesz-kormány ennyit képes kipréselni magából. Egy centivel sem sikerül meghaladni az óvodai kiscsoport szintjét, elvárható felelősségvállalás helyett arra telik, hogy hát bezzeg a baloldal támadja a járvány elleni védekezést és kamuvideó.

Értem én, hogy megszokták és el is várják az elszámoltatás teljes hiányát, mert nehogy már valaki számon merje kérni, mit művelnek az országgal és mire költik a közpénzt. Átlátható gazdálkodás és korrekt válaszok helyett azonnal irdatlan visításba kezdenek, és jön a bezzegezés. Ha a Fidesz-kormánynak nincsen takargatnivalója, akkor miért óbégatnak? Miért nem mondják azt, hogy természetesen állunk rendelkezésre, itt az elszámolás? Nem az ellenzéki pártokat kellene ám legyőzni jelenleg, hanem a járvánnyal kellene kezdeni valamit. Pontosabban nem is járvánnyal, azt a szakemberekre kellene bízni, hanem a gazdasági válságot kellene kezelni. Sürgősen. Nem most kell megnyerni a választást, mert most dolog van.

Az ilyen dedós óbégatást pedig igen gyorsan be kellene fejezni, mert abban az országban, ahol egyetlen párt van hatalmon tíz éve, nincsen kire mutogatni. Minden felelősség a kormányé. Akár tetszik, akár nem. Az nem úgy van ám, hogy költenek, amennyit és amire akarnak – legfeljebb száz évre titkosítanak mindent -, de azon nyomban hárítanak, amint valaki látni szeretné, mire megy el annyi pénz úgy, hogy közben sorra dőlnek be a vállalkozások, mennek tönkre a családok.

Korózs Lajos és a szerencsétlen akciója olyan, amilyen. Semmire semmi ráhatása nincs, nincsen köze sem a gazdaság helyzetéhez, sem az egészségügyhöz, sem a korrupcióhoz. Ezért aztán nem érv semmire.

 A Fidesz-frakció hétfőn arra szólította fel a baloldalt, hogy “vizsgálóbizottságosdi” helyett inkább a “kamuvideós Korózs Lajost” hívja vissza a parlament népjóléti bizottságának éléről.

A Fidesz képviselőcsoportja közleményében arra reagált, hogy hétfőn hat ellenzéki párt – a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd – közös nyilatkozatban jelezte: három parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezik, amelyek a gazdasági válság kezelésére, a járvány elleni védekezésre és a vakcinabeszerzésekre vonatkozó kormányzati döntéseket vizsgálnák.
    A Fidesz-frakció közleményében azt írta: Korózs Lajos először egy álmentőssel készített kamuvideót az egészségügy lejáratására, “majd odáig süllyedt, hogy halálozási statisztikákat hamisított”.
    A nagyobbik kormánypárt frakciója szerint elfogadhatatlan, hogy “a járvány elleni védekezést folyamatosan támadó baloldal” egy ilyen embert tart a legalkalmasabbnak az egészségüggyel is foglalkozó testület élére. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!