November 26,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nehéz volt, Manyika néni?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,200,839 forint, még hiányzik 1,799,161 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Szombat van, aki teheti, lustálkodjon egy kicsit helyettünk is.

Az origós Manyika néni (de inkább több Manyika néni, ezt egy nem tudta volna összehozni) akkorát ment tegnap, hogy még most is hasogat a halántékom a megrázkódtatástól. Szokás szerint hazudoztak és mocskolódtak, tehát nem ebben rejlik a cikk újszerűsége, hanem abban, hogy iszonyat hosszan csinálták ezt. A dolog lényege az lett volna, hogy Soros György egy utolsó geci, a magyarországi civil szervezetek és a még nem fideszbérenc média szintén és úgy általánosságban is rohadjon meg mindenki, aki nem Orbán Viktor ürülékében találja meg az örök boldogságot. Azonban a fejtegetés és az eszmének a futtatása, valamint az agynak az ő menése olyan hosszúra sikeredett, hogy a költő már az elején belezavarodot a mondanivalóba, később pedig sokat romlott a helyzet.

Már a mű eleje is hihetetlenül mulatságos:

Az Origo birtokába jutott dokumentumok azt igazolják, hogy a Soros-birodalom hazai képviselői – többek között a Helsinki Bizottság is – hiába sírta tele a nemzetközi sajtót és az Európai Uniót azzal, hogy a nemzeti kormány ellehetetleníti őket, gonosz adókkal és megbélyegzéssel kívánja megakadályozni “áldásos” tevékenységüket, valójábantovábbra is élnek és virulnak.

Hádecukik. Az Origo birtokába jutott dokumentumok… beszabehu! Hogy jutott az Origo birtokába az a sok dokumentum? Sokat kellett érte gürizni? Perelni? Nehéz volt, Manyika néni?

A Magyar Helsinki Bizottság honlapján bárki, bármikor megnyithatja, megnézheti, letöltheti a szervezet gazdálkodására vonatkozó adatokat. 15 évre visszamenően. Namármost. Mászáros Lőrinc közpénzzabáló csúti gyülekezete a mai napig nem hajlandó kiadni az adatokat arról, hogy mennyi közpénzt zabált fel a gázszerelő nevén lévő szervezet és azt mire költötte. Orbán cimborája és véleményem (valamint a háromnegyed ország véleménye) szerint strómanja úgy nyeli a milliárdokat, mint kacsa a nokedlit, de a kurvárafüggetlen baromira objektív nyaloncmédiát valahogy ez egyáltalán nem bírja érdekelni. Oké, értem. Kell az a kurva fizetés. De tényleg annyit fizet Orbán a mi adónkból, hogy megéri lemenni bélféregbe? Nem létezik, hogy van annyi pénz, amennyiért ezt normálisan gondolkodó ember hajlandó megtenni.

Nem dühöngök tovább, pedig az egykori hírportál hűlt helyén tátongó pöcegödör cikkének minden sorát érdemes lenne cafatokra szedni. Leszarom. Ámde örömmel és büszkén jelentem, hogy sikerült beverekenünk magunkat a nemzetközi médiába. Nem is akárhogyan.

Tudom, őket is Soros György fizeti, ki más? De azért szeretném megjegyezni, hogy elképesztően, kurvára, rohadtul ciki magyarnak lenni. És már nem csak más országokban, hanem itt is.

Az a hír járja, Orbán udvartartása roppantul boldog, mert visszatért a gipszfaragó csodagyerek és az ő zsenialitásának köszönhetően ismét a Fidesz tudja tematizálni a közbeszédet. Állítólag ennek a két lábon járó csodának köszönhető a gyöngyöspatai romák, az embertelen bánásmód miatt pert nyert elítéltek, a bírák és az ügyvédek frontális megtámadása. Tehát a kereszténykonzerv kormány lakájhada annak örvendezik, hogy sikerült felszítani az egysejtűek gyűlöletét. Mit mondjak, tényleg nagy boldogság, hogy hazacsámpázott Londonból Orbánnak az a haverja, aki évtizedek óta ott sunnyog mellette, de annyira gáz, hogy még a csúti is letagadta. Ez még abban az időben volt, amikor néha előfordult, hogy újságíró is kérdezhetett a kocafocistától. Azóta természetesen ez az opció megszűnt. Szóval nagy öröm, hogy hazajött Habony Árpád, bár azt hiszem, az Egyesült Királysággal van kiadatási egyezményünk.

Az EU új agrárbiztosa azt ígéri, hogy Brüsszel megálljt parancsol a mezőgazdasági támogatások körüli visszaéléseknek, amelyek a lap korábbi tényfeltáró cikke szerint Magyarországot is jócskán érintik, éspedig úgy, hogy az uniós pénzeket sokszor politikai kegyencek kapják meg, miután az elit és annak oligarchaköre sorra szerez újabb és újabb földeket. (Népszava)

Hiszem, ha látom. Brüsszel annyi mindennek nem parancsolt megálljt, hogy az egészen elképesztő. Gyakorlatilag szemrebbenés nélkül nézték végig, hogy az uniós polgárok pénzéből diktatúrák épültek ki az Unión belül. Lehet persze óbégatni, hogy a hülyemagyarok miért nem zavarják el a rablókat, de az a helyzet, hogy rohadtul nehéz ám egyszerre megküzdeni a diktatúrával és az Európai Unió különféle szerveivel. Bizony.

Kellemes ébredezést, mi már talpon vagyunk, hamarosan beszólunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!