Március 1,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nacsa Lőrinc lassan kiérdemli a lovagkeresztet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,510,728 forint, még hiányzik 489,272 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nacsa Lőrinc, a KNDP országgyűlési képviselője nagyon teper azért, hogy övé lehessen a Capitoliumot lerohanó Trump fanatikusokkal kapcsolatos legnevetségesebb közlemény. Nacsa az 5 halálos áldozattal járó ostromot a 2018-as Parlament előtti tüntetéshez hasonlította, ahol szerinte az erőszakos baloldal volt jelen. Ha ez így van, akkor ezennel én is erőszakos baloldalivá váltam, hiszen ott voltam. Na de nem is ez az érdekes a dologban, hanem az, hogy Nacsa egészen komolyan gondolja, hogy Fekete-Győr András füstbombája és a tüntetők bekiabálásai a könnygázt ok nélkül használó rendőrökkel szemben összehasonlítható azzal, ami a Capitoliumnál történt.

De a közlemény végére az is kiderül, hogy a baloldal sokszor az erőszak eszközéhez nyúl – Trump fanatikusai nem épp baloldaliságukról híresek egyébként -, és legtöbbször megmozdulásaik mögött Soros György támogatottjai állnak. De hogy a közlemény tökéletes legyen, belecsempészett még egy kis gyurcsányozást is. Azt hiszem, Nacsa Lőrinc kimaxolta ezt a témát, jár neki a lovagkereszt.

Itthon is rendőröknek kellett megvédeniük a Parlamentet 2018-ban az erőszakos baloldaltól – mondta Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke közölte: az elmúlt napokban megdöbbentő felvételek érkeztek az Egyesült Államokból, ahol tüntetők foglalták el a Capitoliumot. Megfogalmazása szerint a képsorokat látva eszünkbe juthatnak olyan közelmúltbéli haza események, amelyek “egytől egyig az erőszakos baloldalhoz kötődnek”.

Mint mondta, “a baloldal randalírozott a palamentben és azon kívül is”. A kormánypárti politikus példaként idézte fel, hogy “két éve agresszív módon próbálták meg ellehetetleníteni az Országgyűlés munkáját”.

“Fenyegetőztek, kiabáltak, sípoltak, megakadályozták az elnöki pulpitusra való feljutást és megpróbálták ellehetetleníteni a szavazást is” – sorolta a Munka Törvénykönyve 2018-as módosításának megszavazása előtti eseményeket.

Nacsa Lőrinc hozzátette: a baloldal ugyanígy viselkedett a Parlamenten kívül is. “Rongáltak, összecsapásokat provokáltak a rendőrökkel (.), Fekete-Győr András, a Momentum elnöke pedig füstgránátot is dobott” az egyenruhásokra – mondta.

A fizikai erőszak mellett verbálisan is egyfolytában fenyegetőznek – tette hozzá, példaként említve, hogy “Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezetője” azt ígérte, hatalomra jutásuk esetén földönfutóvá teszi a Nemzeti Színház vezetőit.

Nacsa Lőrinc álláspontja szerint világszerte látható, hogy a baloldal az erőszak eszközéhez nyúl, az erőszakos megmozdulások mögött pedig legtöbbször Soros György támogatottjai állnak.

Magyarországon is ez a helyzet – jegyezte meg. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!