Július 7,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Na, már hülyülök

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 441,419 forint, még hiányzik 2,558,581 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! A napsugarat nem garantálom, de legalább szombat van. Amiből az következik, hogy tegnap péntek volt, mégpedig különleges péntek. Népünk bölcs vezére szónoklatot tartott a Fidesz székházában, ami jelenleg Országházként is üzemel. Vagyis mi ezt gondoljuk. Tényleg! Milyen gáz már, hogy ezt nem tudja eladni, mint az elsőt. Pedig tuti vannak most is Ezüsthajó Kft.-k meg Kaya Ibrahimok és Josip Totok, akiken keresztül el lehetne summantani az árát. Biztosan van még olyan bánya vagy valami, amivel meg lehetne lepni apucit. Na, hátha eszükbe jut valahogy kijogászkodni az eladást. Áder tuti aláírja. Mészáros meg csak kap annyi állami támogatást és állami kölcsönt, hogy meg tudja venni. Aztán legfeljebb majd eladja Tiborcznak nyolcmillióért, mert mint tudjuk: mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni. És mi aztán élünk is ezzel a jogunkkal, szó se róla.

No, haladjak tovább.

A rend a szabadság alapja – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az Országházban, a 100 éves magyar rendőrség ünnepélyes állománygyűlésén.

Ezért mi megvédjük a határokat, megfékezzük a migránsokat, az áldozatok oldalán állunk, elítéljük és felszámoljuk a börtönbizniszt, gyermekeinket egészséges családi és nemzeti öntudatra neveljük, rendőreinket támogatjuk, és büszkék vagyunk a sikereikre. (MTI)

Szerintem meg a rend nem a szabadság alapja. A törvények igen, mármint olyan országokban, ahol az egypárti diktatúra nem gyurmázik kedve szerint vele. Ahogy nálunk szokás. Aztán meg hogy fogja megfékezni őokossága a migránsokat? Személyesen vagy viszi magával a szemmel láthatóan kigyúrt Pintér Sándort is? Mert ahogy nézem Hadházy Ákos bejegyzését, rendőrök nem annyira állnak rendelkezésre, ha így haladunk.

 

Segítek kiszámolni mennyi az annyi, hátha idetéved néhány hithű fideszes. A bruttó 210 600 forint nettóban 140.049 forintot jelent (ha nincs gyerek vagy már felnőtt), a 231 706 nettója pedig 154 084 kemény magyar forint. Tényleg vonzó életpálya, szó se róla. Nade haladjunk tovább Orbán Viktor csavarintos esze járása nyomvonalán, aki valószínűleg többet keres havonta, mint egy rendőr. És akkor a rokonság még szóba sem került. Sőtpláne! Jut eszembe, egy focista mennyivel többet keres, mint egy rendőr. Ott talán még az érettségi sem feltétel, nem kell bebiflázni mindenféle törvényeket, sőt, pocizni sem kell tudni. Na, már hülyülök. Nem pocizni (a halálom a pocakos tábornok), focizni.

A mai magyar állam válasza az – mondta Orbán Viktor -, hogy értéknek és tiszteletre méltó tettnek tartja, ha valaki képes önző hajlamait a közösségi érdek alá rendelni, “önuralmat mutatni gátlástalanság helyett, alázatot a féktelenség helyett”. Ezért a mai alkotmányos szabályok, az államrend és a kormányzati berendezkedés szükségszerűnek tartja a rendőrség létezését és munkáját, amely a közösség érdekében megfékezi, letöri “az időnként felülkerekedő rosszabbik énünket.

Ismételjük szépen:

önuralmat mutatni gátlástalanság helyett, alázatot a féktelenség helyett

Nyeheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bocsánatot kérek, eltrappolt velem a paci. Magyarázzam, min röhögök? Azért sem! A Szalonna olvasói értelmes, felnőtt, gondolkodni képes, okos emberek. Aki meg nem érti, kérjen eligazítás a párközpontban. Ott van a Duna partján. Régebben vörös csillag volt a tetején, most arról lehet megismerni, hogy nincs rajta. Ott tessék csak bátran megkérni bárkit – Kövér Lászlót, ha más nincs. Ott ül a portásfülkében – hogy meséljen már, mit tud az önuralomról, alázatról. Tuti, a két szót sem ismerik. Igaz, aki felolvasta tegnap a papírjáról, annak sincs fogalma.

Arról is mesélt a mi kicsike Andersenünk, hogy az ellenség (ellenzék, baloldal, liberálisok), bár persze ezt így nem mondta ki a szájával, de azért majomügyességgel kitaláltam:

a közösségi érdeket és a védelmező jogszabályokat az egyén szükségtelen korlátainak tartják, általában támogatják a migrációt, a kábítószer-liberalizálást, az áldozatok helyett a bűnözők jogait részesítik előnyben, a gyermek természetes nembeli identitásának erősítése helyett inkább gyengítenék azt, és a fegyveres testületek munkáját is inkább korlátozni akarják

Nade a kereszténykonzervek nem ilyenek ám! Hanemhogy:

Mi azonban, a vita másik résztvevői az egyén és a közösség egyensúlyának vagyunk a hívei. Számunkra a közösségeink, például a család és a nemzet, nem nyűgöt, nem korlátot, hanem a jó és szép élet lehetőségét jelentik

Az már biztosis! Főleg például a család. Mármint a saját családjuk, annak garantált a jó élet lehetősége. A szép nem annyira biztosan, mert fordulhatnak a dolgok és esetleg vissza kell adni a sajátlábakat, de addig is jól élnek. Áldja meg őket a kisrigó.

Most pedig húzom elfele a belemet, holnap még találkozunk, aztán utánam az özönvíz. Majd mindjárt jól beszólunk. Jó lustálkodást, kellemes pihenést addig is.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!