November 26,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Na és Rogán, Tiborcz vagy Orbán hány milliárd forinttal károsította meg a magyar adófizetőket?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,200,839 forint, még hiányzik 1,799,161 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tovább folyatódik a cigányság és a rabok elleni kormányzati támadás, amelynek újabb fejezetében Budai Gyula kormánypárti képviselőt kezdte el módfelett érdekelni az, hogy a balliberális körökhöz és természetesen Soros Györgyhöz köthető ügyvédek mennyit kaszáltak a Fidesz által egyszerűen csak börtönbiznisznek nevezett perekkel.

Az egykori elszámoltatási kormánybiztos a biztonság kedvéért elszavalta mindazt, amit párttársai már legalább 46 alkalommal elszavaltak a héten. Ha már itt tartunk – bár lehet, hogy nem kívánságműsor -, engem az érdekelne, hogy Rogán Antal, Lázár János, Farkas Flórián, Tiborcz István, Mészáros Lőrinc vagy Orbán Viktor vajon egészen pontosan hány milliárddal károsította meg a magyar adófizetőket? Engem főleg ezek az adatok érdekelnének, hiszen egy ország vezetésére, nem pedig annak kirablására kaptak felhatalmazást zsinórban háromszor.

A Fidesz szerint nagyon fontos lenne, hogy a “balliberális körökhöz és a Soros-hálózathoz köthető ügyvédek” elárulják, “mennyit kaszáltak a börtönbizniszen” – mondta Budai Gyula kormánypárti országgyűlési képviselő szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

A fideszes politikus közölte: a börtönben ülő bűnözők és ügyvédeik eddig 12 ezer pert indítottak a magyar állam ellen és csaknem tízmilliárd forintot nyertek el, amelyből több milliárd forint “landolt” a “balliberális és Soros-ügyvédeknél”, akik 15-20 százalék, de akár nagyobb sikerdíjakat is kaphattak. A kifizetett kártérítések hetven százaléka ügyvédi letéti számlára került, az ügyvédek pedig összesen legalább kétmilliárd forintot, “fejenként akár több tízmillió forintot is kereshettek a börtönbizniszen” – mondta.

Budai Gyula hangsúlyozta, mindez “joggal sérti a magyar társadalom jelentős részének igazságérzetét”, ugyanis elfogadhatatlan, hogy életellenes, erőszakos bűncselekmények miatt elítélt emberek milliárdokat kapjanak kártérítésként és az áldozatoknak, akik valóban sértettjei a bűncselekményeknek, sorba kell állniuk az őket megillető kártérítésért. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!