Szeptember 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Munkában a pártok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,732,405 forint, még hiányzik 1,267,595 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Alakul ez. Nincs is annál szebb, mint amikor egy ellenzéki párt a releváns problémákkal foglalkozik. Mégpedig úgy teszi ezt, hogy az Országos Sajtószolgálathoz beküldött közleményben savazza a másik ellenzéki pártot (most a játék kedvéért fogadjuk el tényként, hogy valóban ellenzéki pártokról van szó), és elmeséli, mivel kellene foglalkozni az ellenzéknek.

Remélem, az MSZP és a Jobbik is szakít időt a válaszközleményre, ezzel lényegében le is van tudva a legfontosabb feladat, a ma délutáni parlamenti bohóckodás nem sok időt vesz igénybe, utána mehet mindenki nyaralni. Képviselői fizetésből szerencsére telik.

Az ellenzéknek a valódi problémákra kell reflektálnia.

   Az LMP szerint az uniós tagságról szóló népszavazási kezdeményezések a jelen helyzetben irrelevánsak, felelőtlenek és átgondolatlanok. Amikor ilyen súlyosak a megélhetési problémák, amikor az államnak dolgozók rendkívül méltatlan helyzetére továbbra sincs kormányzati válasz, amikor a kormány végleg megszünteti a természetvédelmet, akkor felelőtlen dolog az uniós tagság kérdését egyes ellenzéki pártoknak kisajátítva egy feltűnési verseny martalékává tenni.
     Az LMP szerint Magyarország helye az EU-ban van. Az ellenzéki pártok feladata pedig az, hogy létező problémákra kínáljanak megoldási javaslatokat, és nem az, hogy politikai siker reményében újakat kreáljanak.

LMP sajtó

     Kiadó: LMP – Magyarország Zöld Pártja (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!