Október 5,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Müller Cecília megállította a koronavírust

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 136,312 forint, még hiányzik 2,863,688 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy tűnik, Müller Cecília és csapata továbbra sem érti meg azt a tényt, hogy Kelet-Európába később érkezett meg a vírus, ezért az esetek számát tekintve le vagyunk maradva. Tegnap már a járványgörbe sikeres ellaposításáról beszélt a koronavírus-kutató akciócsoport vezetője, miközben a görbe még emelkedni sem kezdett. Erre tért ki ismét a nagyszerű tisztifőorvos asszony, amikor arról beszélt, hogy a fertőzések számának emelkedése ellenére sem következett be a koronavírus-járvány robbanásszerű terjedése.

Felmerül a kérdés, hogy mi lesz 2-3 hét múlva, amikor egyre több megbetegedésről kapunk híreket? Mert a zseniális brit kormány is naponta beszél a görbe laposításáról, de aztán rájönnek, hogy még csak most kezdett emelkedni az esetszám, a 4-5 napja bevezetett kijárási korlátozás pedig ennyi idő alatt semmiféle eredményt nem mutathat. Valaki odatehetne már végre valódi szakembereket ennek az operett-törzsnek az élére, mert így sajnos  nagy meglepetések várhatóak.

A fertőzések számának emelkedése ellenére sem következett be a koronavírus-járvány robbanásszerű terjedése, ebben nagy szerepe van annak, hogy az emberek betartják a kijárási korlátozást – jelentette ki az országos tisztifőorvos hétfőn az operatív törzs online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília közlése szerint a kijárási korlátozás be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket, “a járvány terjedésének megakadályozását”. Magyarország még mindig a csoportos fertőzések fázisában van, a fertőzöttek száma egyenletesen eloszlik az országban, földrajzi gócpontokat nem sikerült azonosítani – tette hozzá.

Közölte, a mintavételek és a laboratóriumi vizsgálatok száma nagymértékben emelkedik, azokból eddig több mint 13 300-at végeztek el. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!