Február 28,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Most múlott el az a pillanat, amikor nagyon erősen be kellett volna fogni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,010,188 forint, még hiányzik 1,989,812 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

De nagyon cukker!

 Akármilyen módszerekkel is támadják a nemzeti konzultációt és a kormány álláspontját, kitartunk álláspontunk mellett: nem akarunk háborút, nem akarunk bevándorlást és nem akarunk genderpropagandát a magyar iskolákban – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) a nemzeti konzultációt ért támadásokra és feljelentésekre reagálva pénteken az MTI-vel.

“Azok a baloldali politikusok és aktivisták jelentették fel a nemzeti konzultációt, akik külföldi támogatásokkal megtámogatva tucatnyi alkalommal tették egyértelművé, hogy nem Magyarország érdekeit nézik” – írták.

Hozzátették: a külföldről pénzelt baloldal támogatja a fegyverküldéseket, a migrációs paktumot, és eltörölné a magyar gyermekvédelmi törvényt.

“Kiállunk amellett, hogy a magyar emberek jövőjéről csak a magyarok dönthetnek. A konzultáció egységes üzenete ebben jelent nagy támaszt és segítséget” – áll a közleményben. (MTI)

Drága nertársak! Most múlott el az a pillanat, amikor nagyon erősen be kellett volna fogni. Hiszen a kormánynak az ő feje éppen tegnap szavazott meg valamit, aminek az ellenkezőjére adtak neki felhatalmazást az aranyos hívek a nemzeti konzultáció révén. Nem az ellenzéket kellene most ezzel cseszegetni, hanem karámon belül lejátszani a meccset. És persze az orosz szövetségesekkel is, mert úgy hírlik, eléggé elárulva érzik magukat szegények. Mert állítólag Orbán ígéretet tett nekik, hogy keresztbe tesz Ukrajna támogatásának, aztán most mégsem.

Sőt, már most kellene töprengeni azon, ki mit fog hazudni akkor, amikor a parlament kénytelen lesz ratifikálni Svédország NATO-csatlakozását. Vagy arról is az ellenzék tehet? Jólvanakkor.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!