Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Most jönne a dolgozás rész

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A kormány hihetetlen ritmusérzékkel, a lehető legjobbkor tud hencegni az alkalmas dolgokkal. Nyilván most kell lengetni a stratégiai megállapodást, pláne az erre költött százmilliárdokat. Ezer szerencse, hogy erre volt saját forrás, nem kellett a nyamvadt Brüsszelre várni – bár persze azért onnan is markoltak egy kicsit -, hogy küldjék már a pénzt. Felteszem, most az egyház benyúl a saját zsebébe – nem tőlünk kunyerál pénzt -, és bőkezűen segíti a rászoruló embereket ezekben a nehéz időkben. Hiszen a stratégiai partnerség kölcsönös dolog szokott lenni. Rosszul tudom?

A magyar kormány 2010 óta stratégiai partnerként tekint az egyházakra, és minden támogatást megad áldásos tevékenységükhöz – mondta a pénzügyminiszter csütörtökön Debrecenben, az Orando et Laborando – Imádkozva és dolgozva elnevezésű templomfelújítási projekt zárórendezvényén a helyi egyetemi templomban.

Varga Mihály jelezte: az elmúlt 12 évben több mint háromezer hazai és 860 határon túli magyar templom építését, illetve felújítását támogatták mintegy 220 milliárd forint értékben.
    A Tiszántúli Református Egyházkerületben 50 milliárd forintot fordíthattak ebben az időszakban templomfelújításra, a hat templomot érintő Orando et Laborando projekt mintegy 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósult meg – tette hozzá a tárcavezető. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!