Február 22,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Most aztán már biztosan

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 898,378 forint, még hiányzik 2,101,622 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Még csak éppen beléptünk a decemberbe, de a nagy hadvezér természetesen már a jövőbe tekint – valamint a múltba, persze a jelen kihagyásával és szigorúan szelektíven, csak a számára hatalmi szempontból fontos részleteket mazsolázza ki mindenhonnan és mindenkor -, és azt látja ő a szép, kissé zavaros szemével, hogy már mostmár majd mindjárt nagyon jó lesz nekünk. Én rosszul emlékszem, hogy 13 éve ez mindig is így volt? Mindenki lépett egyet előre, piros lett a paradicsom, ilyenek. A bajokról mindig más tehet, a rossz dolgokért mindig más a hibás, a kitalált sikerek a kormány diadala. Mint például a gáláns 6 százalékos nyugdíjemelés, ami akkor is annyi lesz, ha 5 százalék lesz az infláció. Ájulok is elfele! Az mondjuk nem is kérdés, hogy Orbán és csapata azért dolgozik, hogy jobb legyen. Nekik és a családjuknak. És ezt már titkolni sem szükséges, mimagyaroknak bőven elég a tudat, hogy nekik is jobb lesz. Majd holnap. Ez mennyire normális dolog? (link kommentben)

A miniszterelnök reményteljesnek tartja a jövő évet.  Orbán Viktor pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában azt mondta: 2024-ben a magyar emberek már azért fognak dolgozni, hogy jobb legyen, nem azért, hogy ne legyen rosszabb.

    A kormányfő úgy értékelt: 2023 volt a legveszélyesebb év hosszú évek óta, az infláció, a szankciók és az energiaválság miatt.
    Hozzátette: a magyar emberek idén azért dolgoztak, “hogy ne legyen rosszabb, vagyis meg tudják védeni azt, amit már elértek”.
    A jövő évet ugyanakkor reményteljes esztendőnek nevezte, hangsúlyozva, hogy 2024-ben már “azért fogunk dolgozni, hogy jobb legyen”.
    Jelezte: megvannak az első jelei, hogy ez nemcsak egy vágyálom, hanem elérhető lehetőség is, hiszen a nyugdíjakat mindenképpen 6 százalékkal emeli a kormány, akkor is, ha kiderül, hogy csak 5 százalék az infláció. Februárban ki tudják fizetni a már megemelt 13. havi nyugdíjat, a gazadság szereplői pedig a minimálbér és garantált bérminimum 10-15 százalékos emeléséről döntöttek. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!